18. tammikuuta 2013

UGG pohdintaa

Ostin ensimmäiset UGGit kaksi talvea sitten, ja nehän olivat nämä Classic Tall -malliset beiget UGGit. Toiset UGGini, eli nää vielä kovemmalla käytöllä olleet Bailey Buttonit suklaanruskeina, ostin puolestaan viime talvena. Nyt ajattelin jatkaa pientä perinnettäni, ja ostaa myös tänäkin talvena uudet UGGit! Ei tietenkään nyt sen takia, että "joka talvi on ostettava uudet", vaan lähinnä siksi, että jo viime talvena himoitsin vielä ainakin yksiä lämpimiä ukkikenkiä!;) Tässäpä pientä haaveilua...Siinä tämänhetkiset unelmat. Viime talvena aattelin, että mustat tulevat olemaan seuraavat, ja ne kyllä ovat ehdottomasti listan kärjessä edelleenkin.. Toisaalta unelmoituani harmaista Louis Vuittonin huiveista täällä, olisivat nuo ylempänä olevan kollaasin keskimmäiset, hohtavan harmaan kengät just nappivalinta seuraavaksi! (Ehkäpä niihin sorrun!;)) Konjakinväriset haluaisin myös, mutta en vielä ihan ole päättänyt, että napilla vai ilman..? Myös korolliset UGGit houkuttavat!<3

Eli eiköhän tässä sitten ole ostoksia ainakin seuraaville neljälle talvelle, hehheh ;) Katsotaan, mitkä ostoskoriini päätyvät nyt tänä talvena!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö yhtään iljetä kulkea lampaan villoissa?

Anonyymi kirjoitti...

Oi nuo korolliset on tosi siistit! Ja noi hohtavan harmaat sopis tosi hyvin sen huivin kanssa :) Enkä mä nää mitään vikaa hyötykäyttää lampaanvillaa ja kulkea niissä, lampaat tulis tosi sairaiksi jos niitä ei kerittäis eikä niitä edes tapeta siinä.
-inka

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Ei iljetä :) Kuten ylläolevassakin kommentissa todettiin, lampaiden keriminen on niille erittäin tärkeä asia, ja lampaanvillan hyötykäyttäminen on täysin ok-juttu minusta!:)

inka: Eikös olekin, ihan mahtavat kyllä nuo korolliset kengät! Mutta tosiaan hohtavan harmaat alkavat melkein jo voiton viedä - ja voin kyllä sanoa että täysin sen huivin ansiosta!;)
Oot ihan oikeessa, lampaanvillan hyötykäyttö on täysin ok :) Oon joitain lampaiden kerimisjuttuja joissain ohjelmissa nähnyt, ja voi miten onnellisia ne ovatkaan saadessaan paksun villataakan pois - varsinkin ne, joilta keriminen on laiminlyöty!