5. huhtikuuta 2013

valkoinen bleiseri pitkästä aikaa! ♥

Nyt taas matkapostausten väliin vähän jotain muuta, eli asukuvia!;) Miulla alkaa työt vasta 1,5 tunnin päästä, niin kerkeän hyvin postailemaan asua keskiviikolta teille. Miulla yksi kevään merkeistä on se, että pukeutumisessa alkaa olla enemmän vaaleita sävyjä. Siispä nyt pääsi valkoinen bleiseri taas käyttöön, ja voi miten ihana se pitkästä aikaa olikin!

Jakku / Mango, pitsipaita / Lindex (alla hennesin toppi), kaulakoru ja housut / Cubus, korvikset / Snö of Sweden, laukku / Burberry, kengät / Dinsko


Pääsiäs"lomat" ovat ohi, ja arki jatkuu Mikkelissä. Eilen ja tänään oli töitä, viikonloppu on tosin vapaa ja Joni tulee tänne Mikkeliin, ja ensi viikko onkin sitten joka päivä koulua intensiiviviikon vuoksi. En todellakaan muista millon olisin ollut joka päivä viikolla koulussa, enkä muista edes millon viimeksi meillä olis ollut perjantaina koulua!:D Tosin torstai miulla jää töiden takia kouluun menemättä, mutta muuten ensi viikko tulee kyllä olemaan kouluntäyteistä. Mukavaa minusta, kun koulu tietää aina ihanien ystävien näkemistä, pitkiä (joskus liian pitkäksi venyneitä hehheh) tee-taukoja välitunnilla ja herkullisia kouluruokia! Miusta koulussa on ihan huippua, ja alkaa olla jo ihan ikävä sinne, kun en nyt pariin viikkoon ole ollut :D En voi käsittää, että oon enää tämän kevään koulussa, yhyy kauheeta enää kuukausi ja sit se on siinä :S En siis valmistu kun sitten "vasta" joulukuussa, mutta kursseja miulla ei ole tämän jakson jälkeen laisinkaan. 

Mutta toivottelen nyt jo hyvää viikonloppua kaikille, mie menen kaatamaan teeveden kuppiin ja alan valmistautumaan töihin lähtöön. Palataan ehkäpä jo huomenna viimeisen Sharm el Sheikh -postauksen merkeissä, mikäli opparisuunnitelman kirjottamiselta joudan!;)

2 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Valkoinen bleiseri on kyllä niin kiva! Oon itsekin tässä välillä jo miettinyt, että täytyy laittaa se päälle. Valkoinen on aina niin raikas :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Sanos muuta, kaupat tuntuvat juuri nyt olevan ihan täpösen täynnä valkoisia jakkuja, ja kun minä sitä vuosi sitten metsästin, niin ei ollut missään :D No, nyt on ainakin helppo löytää mieleisensä. Valkoinen on kyllä ihanan raikas ja keväinen, joten laita ihmeessä sinäkin jo valkoinen jakku päälle, hihi ;)