7. elokuuta 2013

Päivän (työ)asu

Kuten eilen jo varovasti lupasin, päivän asu -kuvia olis pitkästä aikaa luvassa! Kuvissa näkyy viikonloppuisen Helsinki-reissun osalta muutakin shoppailusatoa, kuin vain uuden Vuittonin osalta. Mangon valkoinen toppi sekä Zaran housut ja pitkään haikailemani tummansininen jakku kultaisin yksityiskohdin ovat viikonlopun saldoa.

Jakku ja housut / Zara, toppi / Mango, huivi / LV, laukku / Mulberry, kengät / Primark

Asukuvienkin ottaminen melkein onnistui. Kerkesin nimittäin ottaa vain viisi kuvaa, kunnes akku loppui :D

Katotaan millon seuraavan kerran laitellaan asukuvia sekä kuulumisia kehiin! Nyt miulla kiehahti teevesi, ja kymmenen opparikirjaa jo huutelevat tuossa vieressä, joten se olis tälläerää moido!:)

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihana asu! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Jenni: Kiitti!! :)

Mipsukka kirjoitti...

Todella ihana asu! Kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta tykkään siinä kaikesta. :D Muutenkin kun selailin asujasi, niin tosi kivoja olivat. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Mipsukka: Voi kiitoksia paljon!:) Tää on ollut kyllä yksi suosikkityöasujani.

Anonyymi kirjoitti...

Moi :) Ihania nää sun päivän asu jutut. Taas inspiraatio haussa johonkin kivaan syksyiseen, minkä vois yhdistää mun uusiin korkosaapikkaisiin:( Vielä kirjoittelet tähän blogiin?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Moi!:) Ja kiitos oikein paljon!:)<3 Kiva saada tänne vielä kommentteja, vaikka kirjoitus onkin miulla hurjan vähäistä. Nyt ei oo tullu postauksia ollenkaan näin syysaikaan, joten siltä saralta täältä blogistan ei oikein inspiraatiota tainnut löytyä. :D

Toistaiseksi en ole nyt kirjoittanut säännöllisesti sitten kevättalven (kuten voi huomata :D), enkä vielä oikein tiedä blogin jatkostakaan, että mitä teen. Kommenttiinkin vastaaminen vei vaikka miten paljon aikaa, kun en edes joka viikko läheskään täällä piipahda..:D Opparikiireet ovat vieny kaiken ajan työn ohella, eikä aikaa (eikä ehkä inspistäkään?) tahdo löytyä kirjoittamiselle. 1,5 kk päästä olen kuitenkin valmis tradenomi, niin sillon pitää katsoa ja harkita tilanne uudelleen, josko kirjoittamista jatkelisin ;) Nämä kommentithan ovat bloggaamisessa se kivoin juttu, miksi tätä on niin kiva tehdä!:)

Mukavaa syksyä, ja ehkäpä palailemisiin :)

Tania kirjoitti...

Vautsi! Tosi tyylikäs asukokonaisuus, ja magee toi huivi <3