18. tammikuuta 2011

Tiistaitoilailua

Morjeens.

Jos tätä päivää pitäisi kuvata jollakin sanalla, sana olisi luultavasti fail. Oon nimittäin onnistunut epäonnistumaan tänään ihan joka asiassa. Kaikkihan alkoi aamulla herätessäni samalla kellonlyömällä, kun enkun tuntini piti alkaa. Laura soitteli mulle minuutin yli yhdeksän, että missäs sitä ollaan. No pommiinhan tässä oli nukuttu. Tosi huvittavaa, sillä aina silloin jos satun pommiin nukkumaan, syynä on ollut tämä kuuluisa "jos nyt vähän ummistan silmiä", mutta tämän aamun herätyskellon soinnista ei ole kyllä mitään havaintoa. Eka muistikuva aamulta on, että puhelin soi omassa kädessäni, ja tähän sitten heräsin. Mitä hittoa?


No Laura tuli siinä mut ruokatunnilla hakemaan matikan tunnille, joka olikin sitten päiväni ainoa tunti. Kynnys oli hyvin matala kääntää kylkeä peiton alla, nukkua vielä hetki, ja käydä riuskasti sitten tekemään päivän askareita täällä kotona. Mutta kun meillä sattuu olemaan ylihuomenna matikan koe, jonka senkin todennäköisesti failaan, katsoin tarpeellisemmaksi mennä ennemmin kertailemaan oppeja korkolaskuista. Iso syy myöskin, miksi kouluun jaksoin raahautua oli se, että mun piti palauttaa se tekemäni koulutehtävä, sekä hakea terkkarilta resepti. No enkös minä nekin sitten unohtanut tehdä: koulutehtävä jäi kotiin ja resepti terkkarille. Hyvä minä!Sovittiin tänään Lauran ja Iinan kanssa, että tytsyt tulevat mun luokse Salkkareita katselemaan teekupposen ääressä. Käytiin koulun jälkeen Lauran kans kaupassa, minä täydentämässä iltaa varten teevarastojani. Ikäväkseni en saanutkaan tyttöjä luokseni teelle, sillä L:lla olikin iltakoulua. No, joku muu päivä sitten. :) Siemailen kohta Karibian Aurinkoa itsekseni samalla, kun käperryn sohvan nurkkaan lukemaan työmatskuja.Koulusta kotiuduttuani rupesin ihan innoissani päivän valossa kuvailemaan asukuvia. Mutta eikös mulla juuri tänään satu kamerankin akku loppumaan melkein saman tien, ja laturi paistattelee päiväänsä iloisesti Savonlinnassa. Käänsin lähes kirjaimellisesti koko asunnon ympäri raivoetsien laturia, mutta sinne se nyt kertakaikkiaan on jäänyt. Kerkesin juuri ja juuri ottamaan muutamia kuvia, joita tässä nyt ladon tänne tekstin väliin, mutta olisin halunnut just tänään kuvailla muitakin juttuja tänne blogin puolelle. :( Jälleen kerran, good 4 me!

Paita - Nafnaf, wetlookit / Gina

Olin kuitenkin päättänyt tehdä tänään jotakin hyödyllistä - olihan mulla koko päivä aikaa lyhyeksi jääneen koulupäivän jälkeen. Sain tehtyä erään toisen kouluhomman suht sutjakkaasti, jonka jälkeen rupesin siivoamaan. Siivouksen tiimellyksessä onnistuin vielä katkaisemaan olohuoneeni jalkalampun varren. Lamppuhan ei tietenkään ollut edes omaisuuttani, vaan puoliksi valmiiksi kalustetussa kämpässäni kyseinen kohde kuuluu vuokraemännälleni. No, onneksi lampunjalka on täysin korjattavissa. Sain kyllä taas olla hyvin monennen kerran tänään tosi ylpeä itsestäni. Loppuilta on mennyt telkkaria pälyillessä ja läppärin ääressä. Niissä hommissa ei toivottavasti voi kovin pahasti epäonnistua.


Mutta joo, vähän tämän päivän asustani, tai pikemminkin tuosta neulepaidasta. Ostin sen keväällä Ranskasta aivan ihanasta Nafnaf -vaateliikkeestä, ja olen vallan tykästynyt siihen! Toisella olkapäällä on tollainen hauskan ketjupaljettikoriste, paita on juuri ja juuri sopivan pituinen käytettäväksi legginsien kanssa, ja seiloriraita puree muhun kovasti. Liian harvoin tulee tuo mukavuus eksytettyä päälle.

Nyt minuu harmittaa kyllä hirveesti tuon kameran akun laturin unohtaminen kotiin, en saa kuvailtua pariin päivään asujani. :( No onneksi olen palaamassa jo ylihuomenna ääslinnaan takaisin, joten eipä tässä kauaa tarvitse kamerattomana kituutella. Huomenna sekä ylihuomenna mulla on töissä iltavuorot, ja torstaina töiden jälkeen lähden myöhäisellä bussilla matkaa taittamaan. Poikaystävällä on nimittäin perjantaina syntymäpäivät, niin pitäähän mun olla toista heti aamulla onnittelemassa! :)

Hanna-Reetta

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

No voi, joskus on vaan aamuja jolloin ei olisi kannattanut nousta ollenkaan. Onneksi suurin osa päivistä on kuitenkin ihan jees! Ihana tuo sinun paitasi muuten. :)

Jenni kirjoitti...

Voi että, kuulostaa just tuollaiselta perus failaus-päivältä, joita itekkin silloin tällöin tulee käytyä läpi.. Epäonnistumiset tuntuu vaan seuraavan toisiaan :D Mutta paita on tosi ihana, seiloriraidat <3

kaappipissis kirjoitti...

aivan ihana paita!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Joo-o, eilen oli kyllä täysin sellainen päivä. :D Mutta tänään on onneksi mennyt paremmin! Ja kiitos. :)

Jenpu: Totta. Siis ihan uskomatonta, että vähänkin kun rupeaa joku asia menemään pieleen, niin kyllä menee kaikki muukin. :D
Kiitos! On todellakin aivan ihana seilorihenkinen tuo. <3

kaappipissis: Kiitoksia! :)

mad-sanna kirjoitti...

muistan ku tulit ranskasta ja esittelit mm. tuon paidan, nätti ^^

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sanna: Kiitti! :) Niin mähän tulinkin sillon suoraan sun luokse sieltä yhdeksi yöksi!

mad-sanna kirjoitti...

mitä työtä sä teet? :o