18. helmikuuta 2011

Kiinalainen & girls' night out

Nyt olisi luvassa postaus meidän toissapäiväisestä ravintolakäynnistä, sekä päivällisen jälkeisestä tyttöjen illasta! Koulu meillä loppui jo yhdeltä, jonka jälkeen sain onneksi hoidettua pari isoa läksyä pois päiväjärjestyksestä. Tämänkertaisesen ravintolaan, kiinalaiseen nimeltä Dragon Sheng, suuntasimme neljältä. Samainen ravintola löytyy Mikkelin lisäksi Kuopiosta, ja voin kyllä suositella paikkaa oikein lämpimästi kiinalaisesta ruoasta tykkääville, jos vain sattuu Mikkelissä/Kuopiossa pistäytymään!

Kuva Dragon Shengin nettisivuilta

Olen käynyt nyt neljässä kiinalaisessa ravintolassa, ja Dragon Sheng otti kärkisijan heittämällä. Olin kuvitellut paikan melko pieneksi, mutta sisään astuessamme huomasin olleeni erittäin väärässä. Istumatilaa oli todella paljon, ja paikka oli erittäin siisti, idyllinen ja viihtyisä. Otettuamme paikat tuossa kuvassa näkyvästä taaemmasta tilasta, saimme pian iloisesti tervehtivältä kiinalaistarjoilijalta A´la Carte -listat eteemme. Totesimme paikan heti aidoksi kiinalaiseksi ravintolaksi - menussa oli hellyyttäviä kirjoitusvirheitä. <:)

Toisin kuin Iinalla ja Lauralla, jotka käyvät enemmänkin kiinalaisissa syömässä, mulla oli ihan hirveitä ongelmia päättää mitä ottaisin. Olin kauan aikaa sitten kiinalaisissa käydessäni muistaakseni ottanut aina jotain kanaa ja riisiä tai possua hapanimeläkastikkeessa, noita jotain tuttuja ja turvallisia ruokalajeja. Nyt ajattelin, että joko nuudelit tai katkaravut talon tapaan voisivat olla vuorossa. Tilasin melkoisen pähkäilyn jälkeen Nuudelispecialin, joka sisälsi nuudeleitten lisäksi katkarapuja, kinkkua joka osoittautui nakin palasiksi, wooot? :o, kanaa, kananmunaa sekä vihanneksia. Tilaamisen jälkeen tutustuimme salaattipöytään, joka peittosi mennen tullen Rosson säälittävän "salaattipöydän". tarjolla oli monenlaista eri salaattia ja lisuketta, ja sai kyllä oikein varoa ottamasta liikaa kaikkia ihania lajeja, että jaksaa pääruoan syödä!
Kiusaan teitä tai oikeastaan itseäni nyt kuvalla tuosta nuudeliannoksesta. :D Ruoka oli ihan mahtavaa, vaikka ne nakit nuudeleitten joukossa olivatkin vähän jännittäviä.

Herkuttelun hyvässä seurassa sekä jälleen kerran ihanan ravintolakokemuksen jälkeen jatkoimme kaupan kautta Iinan luo loppuiltaa alottelemaan kera juominkien. Muutama muu ystävämme liittyi seuraan jonkin ajan kuluttua. Iltaan kuului tietysysti juoruilua, dataamista, meikkaamista ja hiusten laittoa, vaatteiden panikointia, Salkkareiden töllöttämistä, valokuvaamista, ja sitä kuuluisaa "sivistyneesti juomista" ja kaikkea, mitä nyt naisilta voikaan odottaa. :)Neule / Zara, toppi / Vero Moda, hame / hm, kaulakoru / Ranskasta

Ja partyasuni näytti tällä kertaa tältä:

Paita ja hame / hm, korut / hm & KappAhl, laukku / Spirit items

Suuntasimme loppuillasta Kharmaan, missä seuraamme liittyi joukko muita luokkamme tyttösiä. Oli kyllä ihanaa olla pitkästä aikaa isolla porukalla tanssimassa! :) Huono puoli vain, että Kharmassa oli jotain hulluja lämmitysongelmia, ja paikka oli todella vilpoinen. Yhtä Kharman puolta ei pystytty edes avaamaan, sillä siellä oli vain 10 astetta lämmintä! :o No tottakai siellä vilpoisessa baarissa mie menin sairastumaan, ja olinkin sitten eilisen päivän tosi flunssainen. Etenin eilen kyllä töihin Savonlinnareissun jälkeen, mutta kivaa ei kyllä ollut kun joka paikkaa kolotti ja särki. :s

Tällaisia ihania iltoja lisää! <3

Hanna-Reetta

9 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Oi oot ollut tosi nättinä! :) ootko käynyt kampaajalla, ku näyttää ihan siltä tuossa kuvassa missä istut syömässä ? :o tykkään tuosta partyasusta ja muutkin on olleet tosi nätteinä!

Henna kirjoitti...

Hyvä idea Hansu noitten ruokapaikkojen arvionti! :)
Vähäsen alko hymyilyttää kun tuossa "alottelu" kuvassa sie oot tapasi mukaan luomivärien/eyelinerin kimpussa :D.Ootte kaikki ihan tosi nätteinä olleet!
Mitä nuo drinkit oikein on? Näyttää ihan vissy/kerma sekoitukselta :O?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Voi kiitos ja kiitos! :)<3 Nyt en oo käyny toosi pitkään aikaan kampaajalla, joskus varmaan joululomalla viimeks. Samat hiukset on mitä oot nähnytkin, varmaan kuva vaan vääristää. :D (Hehheh mut hyvä jos näyttää "uusilta"! :D) Miustakin tuollaset partyasut simppelillä paidalla ja kynähameella on tosi kivoja. :)

Henna: Eikös! :) Mie laitoin tuon meikkauskuvan ihan tiedätkö siun ja Anan takia tänne, ku tiesin että ymmärrätte minuu. :'D (Jos nyt tuota voi ymmärtää että koko ilta pitää rupattelun ohella meikata) Tuo kuva vääristää hirveesti noita shotteja, mutta ne ovat mustikkashotteja. Ja kiitoksia!<3 :)

Anonyymi kirjoitti...

hahaha toi vika kuva! oisit ottanu punaset silmät pois kaikilta ni ois ollu vähä ees järkevämmän näkönen :---D Mää näytän ainakin ihan joltain mielipuolelta..

Hanna-Reetta kirjoitti...

Jonsu: Voi eikä, mie en IKINÄ näköjään muista poistaa tuota punasilmäisyyttä! :D Nyt muokkasin nuo järkevimmiks. Hyvä ku sanoit. :)

Daphnion kirjoitti...

Dragon Sheng on kyllä ehdottomasti yksi parhaimmista kiinalaisista ravintoloista. Kertaakaan ei ole tullut huonoa ruokaa siellä syötyä. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Daphnion: Oikein positiivinen kuva jäi paikasta minullekin, samaa mieltä. :) Pakko päästä pian sinne herkuttelemaan pian uudelleenkin!

Riina kirjoitti...

todella ihania kuvia :) tykkään tuosta hm:n paidasta! sopii hameen kanssa kuin nenä päähän :D hihi<3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Riina: Oi kiitos!<3 Tuo yhdistelmä on kyllä miustakin tosi kiva. :)