25. helmikuuta 2011

Säilytystilaa kosmetiikalle

Nyt se mullakin vihdoin alkoi.. Hiihtoloma! Viimeinen koulupäivä ennen lomaa meni tänään liiketoimintaympäristön seminaariesityksiä pitäen ja kuunnellen, jonka jälkeen sai huokaista helpotuksesta kokonaiseksi viikoksi koulun saralta. Huomenna käyn vielä tekemässä täyden työpäivän, jonka jälkeen matkaan Savonlinnaan reiluksi neljäksi päiväksi rentoutumaan ja viettämään laatuaikaa perheen ja poikaystävän kesken, sekä siinä samalla ystäviä tavaten. :) Miten ihana rentoiluloma tiedossa. <3 Torstai-aamuna täytyy palata Mikkeliin takaisin sorvin ääreen, mutta sille viikonlopulle on sitten luvassa Anniinan ja Hennan hostaamista täällä asunnollani. Voi miten odotan sitäkin!

Mutta pitkästä aikaa tähän väliin asukuvia. Tällaisessa asussa kävin koululla höpisemässä Suomen ulkomaankaupan kehityksestä:



Paita ja huivi / Vero Moda, asusteet / Vanamo & hm & Lindex & KappAhl, laukku / Calvin Klein, kengät / kaverilta ostettu

Mulla on ollut tarkoitus tehdä tässä eräästä pienestä aiheesta postaus, mutta enhän minä tän kiireen keskellä mitään ole joutanut. Toteutanpa sen siis tähän väliin, nimittäin... Arvaatteko, mitä mulla on tässä korissa?


.......
.........
...........



Kyllä, sieltä löytyy osa miun meikeistä. Lähinnä huulikiiltoja ja luomivärejä, joita ei tule joka päivä käytettyä, mutta kaikkea muutakin maan ja taivaan väliltä. Oikeastaan aina kun ostan jotain sellaisia meikkejä, mitkä eivät tule päätymään meikkipussiini, lentävät suoraan tuonne sekamelskaan. Sitten joskus aamulla hirveessä kiireessä, kun keksin tarvitsevani aivan ehdottomasti pinkin huulikiillon mukaani kouluun, täytyy kääntää koko kori ympäri löytääkseen haluamansa. Rasitti suunnatoman pitkään tällaista pikku perfektionistia tuollainen epäjärjestys, joten asiaan tuli jonkin aikaa sitten muutos! Sannan vanhemmat toimittivat mulle Ikean reissultaan kolme maailman kätevintä GLIS-säilytyslaatikkoa, ja katsokaapa nyt tätä järjestystä:




Ah, kyllä nyt silmä ja hermo lepää. :D Päivittäin käyttämäni meikit saavat edelleen asustaa meikkipussissa, niin on sitten niitä helppo kuljettaa mukana. Mutta nämä, joita en joka päivä käytä: toisesta laatikosta löytyvät huulimeikit ja siveltimet, kun taas toiseen muuttivat pääasiassa silmämeikit. Tein myös pientä inventaariota turhuuksien osalta, ja rupuisimmat meikit saivat painua Ö-mappiin. Nuo säilytyslaatikoiden siirreltävät väliseinät ovat maailman kätevimmät! Vielä yksi tällainen superlaatikko jäi odottamaan sisältöään.

Loppuilta minulla tulee menemään kämpän kuuraamisen parissa, edessä on nimittäin suursiivous. Täytyy myös pakata kamppeet Savonlinnaan, eli todella pitkä ilta on miulla tiedossa. Mukavaa talvilomaa kaikille joilla se tänään alkoi, ja te joilla ei vielä alkanut, nauttikaa toivottavasti aurinkoisesta viikonlopusta! :)

Hanna-Reetta

11 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Todella kätevät nuo laatikot! Ja kiehtovia meikkejä 8)... Mulla on kanssa nuo meikit vähän hujan hajan eri pussukoissa, joten tuollainen Ikea-rasia saattaisi todellakin olla tarpeeseen myös täällä!

Nanna kirjoitti...

Onpas sulla ihanan paljon meikkejä! :)

Anniina kirjoitti...

Ihana asu! Onks nuo samat säärystimet lindexiltä ku miulla ? :o nuo meikkiboxit olis niiin kätsyt, miulla ei kyl ihan vaan kaks eikä kolmekaan laatikkoa riittäis. :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Eikös! :) Ja kiitos! 8) Nuo laatikot ei paljoo maksa (alle 5 € / kpl), eli jos Ikeassa tulee käytyä, niin suosittelen kyllä oikein lämpösesti! :)

Nanna: Hehheh, noita tulee aina jotenkin hamstrattua, ollaan esim. äidin kanssa tosi kovia tilaamaan Oriflamelta, ja tulee muutenkin osteltua kaupasta. :D Meikit on vaan niin kivoja!

Anniina: Voi kiitos! :) On samat säärystimet, mie ihastuin niihin siun yksilöihin sillo Lappeessa, niin kävin joskus jouluna ostaa tuollaset samanlaiset. :) Mut en ehkä oo ku kaks kertaa käyttäny, mie en kertakaikkiaan osaa säärystimiä käyttää! :'D
Joo no siulla ei kyllä riittäis millään kolmekaan, sait niin ihanasti kaikkee sillo Saksassa mamaltas ja kaikki Oriflamet ja muut. 8) Miulla on tuossa kyllä kaikki muut paitsi se iso luomiväripaletti, ja sit meikkipussin sisältö. Kotona kyllä on viel jotain ihan paskoja, mitä en tänne Mliin ole halunnu tuoda. :D Eli ei miulla loppupeleissä niin paljoo meikkejä olekaan, varsinkaan sen jälkeen, mitä heitin tänään kaikkee roskikseen! :D

Elina kirjoitti...

Kätevää!

milla kirjoitti...

kiitoksia! nikon d3000 on nyt käytössä =) aivan ihana tuo laukku!

Riina kirjoitti...

voi miten kiva asu sulla on ollut päällä!!:)

Riina kirjoitti...

Mun blogista löydät sulle osoitetun the gorgeous blogger-haasteen!:) <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Elina: It is! :)

milla: Aa jepjep. Ja kiitoksia sulle. :)

Riina: Kiitos ja kiitos! ^^, Haaste olikin jo toinen mulle, täytyy toteuttaa se tosi pian! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tosi kätevä tuo lokeroboxi!:) Mun sekamelskainen meikkiboxini kaipais kans jonkinlaista organisointia :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sofiina: Ja tuo kapistus olisikin siihen mitä mainioin! Tuolla saa kyllä organisoitua vaikka minkä irtaimiston kuntoon! :)