25. maaliskuuta 2011

Arvatkaas missä on uudet ruokalistat!

Hei täältä epäinhimillisten postausaikojen keskeltä! Nyt on tullut monena iltana kirjoiteltua sellaisiin vuorokauden aikoihin, jolloin järkevät ja seuraavaa aamua ajattelevat ihmiset ovat jo pitkään olleet nukkumassa, mutta minkäs teet kun kouluhommat ja työkuviot tuntuvat vievän nyt tosi ison osan miun ajasta. Oon yrittäny pitää kiinni siitä, että ensin tekisin kouluhommat pois niskasta hengittämästä, ja "palkinnoksi" saisin sitten tulla kirjoittelemaan päivällä jo vähän mielessäni hahmoteltua postausta. :D

Nyt miulla olisi kuitenkin vuorossa teille taas ravintolakirjoittelua. Kävimme Iinan ja Lauran kanssa tiistaina tsekkaamassa Amarillon uudet ruokalistat, jotka olivat juuri samaisena päivänä rantautuneet ravintolaan. Uutuuttaan tuoksuvat menut tarjosivat aivan yhtä herkulliselta kuulostavia annoksia kuin edeltäjänsäkin, suuria muutoksia ei listaan oikeastaan taidettu olla tehtykään. Itse en tosin tunne Amarillon entistäkään ruokalistaa ollenkaan niin hyvin, että voisin tässä käydä erittelemään, mikä oli uutta ja mikä jo maisteltua. Mutta tiukkaa oli silti jälleen kerran tämän syömäpolitiikan podistelu, kuten tytöt antavat ilmi seuraavassa kuvassa. :D
Texmex-ravintola Amarillossa saa alkunaposteltavaksi nachoja ihanan salsakastikkeen kera. Korvasi kyllä salaattipöydän erinomaisesti, ja olipahan tämä ainakin vaihtelua siihen perinteiseen salaattipöydällä aloittamiseen. Nachot sopivatkin paremmin ravintolan meksikolaishenkisyyteen kuin olisi vihreä salaattipöytä sopinut. Täällä Mikkelissä Amarillo on tosi viihtyisä ja melko tilava, ja aina meitä on palvellut erittäin mukava ja ystävällinen henkilökunta. Täytyy kyllä sanoa, että Mikkelin Texmex-ravintoloissa on ollut ehdottomasti parhaimmat palvelut koko meidän ravintolamissiomme ajan: aikaisemmin Fernandon ja nyt tämän Amarillon työntekijät ovat kaikki olleet tosi miellyttäviä, ja paikoista on iloisen henkilökunnan vuoksi jäänyt super-positiivinen mielikuva!


Uutta ruokalistaa tarpeeksi hypisteltyäni päädyin tuttuun ja turvalliseen kanaan, ja tilasin jo vanhaltakin listalta löytyneen Hill Billy's Chickenin, johon kuului pariloitua broileria pippuri- sekä tomaattipunaviinikastikkeessa, grillattua ananasta, ja creme fraichea täyteen tungettu uuniperuna, unohtamatta tietenkään herkullisia lämpimiä kasviksia ja salaattia. Ahh, oli kyllä taas kerran onnistunut kana-ateriavalinta Amarillossa, sillä aikaisemmin maistelemani kanapasta ja chicken burrito olivat silkkaa rakkautta nekin. 


Iina ja Iinan valtava, ison pöytätilan vievä BBQ-Chicken fajitas -kori. :D


Me koettiin myös ansaitsevamme jälkiruoat, tiedä sitten mistä hyvästä tällä kertaa, ja niinpä jälkiruokalistalta bongatut Red and White Sorbetit löysivät tiensä minun ja Iinan eteen, kun taas Laura valitsi vähintäänkin yhtä herkulliselta näyttäneen Blueberry Cheesecaken.


Amarillo saa minulta kyllä ihan täydet pisteet, mitään huonoa ei tältä ravintolareissultamme jäänyt mieleen. En nyt edes jaksa käydä kirjoittamaan tähän mitään vuolasta kehuvaa yhteenvetoa siitä, kuinka ruoka oli mahtavaa ja henkilökunta loistava, nämä asiat taisivat jo tulla esille. :) Ei voi kyllä muuta sanoa kun että menkääs ehdottomasti kaikki Texmexin ystävät kurkistamaan paikan uusi menu tai sitten syömään vanhoja suosikkiaterioitanne - niin mahtava paikka tuo Amarillo on. Suosittelen! Aiheeseen liittyen juttua muuten myöskin Iinan blogissa, ja varmasti piakkoin löytyy myös Laurankin puolelta, check 'em out!

Tänä aamuna miulla sattui olemaan ylimääräistä aikaa normaalia enemmän, joten kerkesin räppästä aamuauringon noustessa parit päivän asu -kuvat. Tähän loppukevennykseksi siispä vielä hyvin pikaisesti outfitti tältä päivältä.

Neule / Vero Moda, toppi / Gina, farkut / Only, panta / Oriflame, laukku / Longchamp

Ja nyt jos sit vaikka nukkumaan seuraavaksi. :D Huomiseen! Tai toisin sanoen palaillaan myöhemmin tänään...

Hanna-Reetta

2 kommenttia:

iinap kirjoitti...

Hohoi, tajusin vasta äsken, että tossa ekassa kuvassa mun rintakehästä hohtaa sininen valo. Oon aika E.T.:D (tai sit se valo on mun puhelimen..)

Hanna-Reetta kirjoitti...

iinap: Hahaaa, voi ei niin onkin! Paljastit juuri ettet tiiraakkaan ruokalistaa, vaan puhelintas! :D