28. maaliskuuta 2011

something blue
No niin, nyt ei kyllä suju sitten yhtään mikään. Yritin eilen tätä postausta saada julkaistua ties kuinka pitkään, mutta mikään kuva ei suostunut näkymään postauksessa. Kuvat kyllä sai jostain syystä klikattua auki uuteen ikkunaan jos painoi niitä kohtia tekstissä, missä kuvien olisi kuulunut olla, mutta mitä ihmettä? Tänään aamulla sitten jälleen taistelin tämän parissa varmaan tunnin, ja tulinpa sitten kaiken huipuksi vahongossa poistaneeksi koko eilen kirjoittamani valmiin käyttökelpoisen tekstinkin, jonka olin tuonne luonnokseksi tallentanut. Hitto että osaa olla joskus vaikeeta!

Mutta joka tapauksessa, eilen kävin aivan liian pitkäksi venyneen tauon jälkeen huollattamassa kynteni, vihdoin! Näettekin nyt tuossa tämänkertaisen huollon aikaansaannoksen, kun Blogger ja kuvien lisääminen suostuivat kerrankin yhteistyöhön kanssani. En vielä yhtään tiedä kuinka osaan elää kera sinisten kynnenjatkeiden, mutta nyt ainakin olen ihan innoissani näistä! :D Vähän taas vaihteeksi jotakin erilaista ja repäsevämpää kun perus ranskalainen. :)

Eilisestä päivästä kynsihuolto verottikin miulta pitkät kolme tuntia, sillä ne edelliset kynteni kerkesivät mulle aivan liian pitkässä ajassa, viidessä viikossa, mennä niin huonoon kuntoon, että pelkkään viilailuun ja muihin alkuhommiin meni jo puolitoista tuntia.. Sellaseen jamaan nää ei saa kyllä enää ikinä joutua! :D

Kynsihuollon lisäksi miulla meni eilinen päivä noin muuten pitkälti kouluhommien, teen litkimisen ja kokkailun parissa. Tein ensimmäistä kertaa itse kalaruokaa, ja olen kyllä aika ylpeä itsestäni! :D Rakastan kalaa, se lukeutuu erääksi ehdottoksi lempiruoakseni varsinkin vaalealihainen kala. Opiskelijana onkin ihan hirveetä, ettei tule syötyä kalaruokia läheskään niin usein kun haluaisi ja pitäisi. Kotona kun meillä syödään kalaa todella paljon - iskä sattuu olemaan innokas kalamies. :D Tähän mennessä ainoa kala, mitä olen täällä Mikkelissä itselleni kokkaillessa käyttänyt, on mikäs muukaan kuin purkkitonnikala pizzassa/lämppäreissä/salaatissa. Eilen sitten valmistin kun oli kerrankin aikaa iskältä viime Savonlinnan reissulta matkaan saamani kalasen uunikalaksi, ja aiai oli kyllä hyvää! :)


Miulla on jälleen kerran edessä melko rankka viikko. Koulua ja palautetavia tehtäviä on taas enemmän kuin riittävästi, ja lukuunottamatta huomista miulla on joka päivä viikolla iltavuoro töissä. Onneksi pääsee sitten taas perjantaina illasta Savonlinnaan perheen ja poikaystävän luokse viikonlopun viettoon! Sitä siispä odotellessa. Hyvä haikailla viikonlopusta jo viikon ekana päivänä... :D Mukavaa maanantaita kaikille! :)

Hanna-Reetta

10 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tosi kivat kynnet! :)

Elbu kirjoitti...

Mageet kynnet ja herkullisen näköistä kalaa! :)

diamond girl kirjoitti...

Kauniit kynnet ja ihana tuo sininen väri! Itse teen rakennekynsiä, niin pitää ehdottomasti kokeilla tuollaisilla sinisillä kärjillä seuraavaksi :) Tosi moni haluaa hieman hillitympiä värejä niin sinisiä en ole vielä päässyt tekemään.


http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

Hanna-Reetta kirjoitti...

Chloe: Kiitoksia! :) Tuli tosiaan omasta mielestänikin aika hauskat tällä kertaa.

Elbu: Kiitos paljon. Ja hyvän makuistakin kala oli, ai että! ;)

diamond girl: Voi kiitos siullekin! :) Joo monet tosiaan varmaan haluaa mieluummin just perus ranskalaisen / jonkin muun hillityn sävyn kynsiinsä, mutta itse tykkään välillä ottaa räväkämmät kynnet. Seuraavatkin ovat jo suunnitteilla, vaikka nämäkään eivät ole kerinny olla ku pari päivää! ;) Kynnet -tagin takaa löytyy aikaisempia kynsiäni, parit siellä on vähän räväkämmät, mutta ranskalaisiakin löytyy. Täytyypä vierailla myös sinun blogissasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hih, munki oli ihan pakko tulla tänne sun blogii vierailulle, vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta blogilta pakko painaa Lue painiketta, heh :) Ja aivan mahtavat noi kynnet, ihanat ihanat. Pitää vissii iteki mennä koht taas vaihteeks ottaa rakennekynnet!

Anonyymi kirjoitti...

mitäköhän mä oikein sähläsin, no nyt mun pitäis näkyä sun lukijoissa =) hih

mad-sanna kirjoitti...

vähän hienon väriset kynnet :D niin raikas väri! sopii sulle tuo väri tosihyvi (varsinki brunen tukan kaa;))

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Kiitti!! :)) Miustakin tää on melko hauska, vähän tosiaan eka jänskätti, että mitenhän sittenkään nää siniset kynnet.. :D Mutta oon kyllä tykänny! (Brune tukkakin saa lisää bruneisuutta ensi viikolla, niin sit sopii vielä paremmin. ;))

Anonyymi kirjoitti...

missä käyt huollattaa rakennekynsiä ja paljon se huollattaminen sit maksaa aina? siistin näköset kynnet! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitoksia! :) Käyn huollattamassa näitä sellasella kotoa käsin kynsiä tekevällä yrittäjällä, eli hinnatkaan eivät ole niin suuret, kun hän pyörittää tuota ihan sivutoimisena bisneksenä kotonaan. :) Hinnat ovat 45-53 € sen mukaan, minkälaiset koristeet haluan. Perus ranskalainen maksaa tuon 45 €, mutta esim nää viimeisimmät kynnet oli sen 50 €. Sit kun kahteen sormipariin koristeet kuuluvat vakiohintaan, niin jos haluaa kaikkiin sormiin myös vaikka just noita koristekiviä, niin ne on aina sit euro lisää per sormipari. :)