24. huhtikuuta 2011

pääsiäispäivän puuhasteluja

Paita / Vero Moda, hame / hm, vyö / Veniz, koru / Guess, laukku / Xoxo, kengät / Dinsko

Eli hyvin lyhykäisyydessään meidän pääsiäispäivä on mennyt upeassa säässä ulkoillessa, mämmiä maistellessa ja terassikautta availlessa. Nyt on kyllä jo viimeistään kesäfiilinki päällä, kun noinkin vähissä vaatteissa pystyi kaupungilla pyörähtää. Huomenna sitten ollaankin kipeitä.. <:D No toivottavasti eeeei.. :D Mittari näytti päivällä yli pariakymmentä astetta, joten mikäs tässä. Huomenna olis edessä vielä yksi ihana vapaapäivä, ja kunhan olen aamupäivällä käynyt huollattamassa kynteni, niin luultavasti loppupäivä meneekin sitten taas ulkoillessa, mikäli on näin ihana sää. Sopis kyllä miulle! ^^,

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ihania kesäkuvia, oot niin nätti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet niin kaunis että melkein itkettää :)

Vaikka ulkonäkö on vain yksi osa ihmistä niin kyllä tämä sun meininki ainakin vaikuttaa jotenkin sellaselta mistä pidän. Naisellisuutta ja tämmöstä mistä minä tykkää susta tuntuu löytyvän :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti asu ja muutenkin oot ollut niin kauniina, kuten aina :) Tosi suloinen hauva myös sulla :) Minkä rotuinen mahtaa olla ja onko se sun oma?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Nuo kuvat on kyllä tosi kesäisiä, yritin ottaa just sellasia, että voi sitten joskus ihmetellä, kuinka kesä olikaan pääsiäisenä 2011! :D En oikeestaan eden muista, onko ollu ihan heti tällästä pääsiäistä, että noin vähillä vaatteilla olis tarennu ulkoilla! :D Hahaa.. Ja kiitos! ^^,<3

Anonyymi: Voi kiitoksia paljon kivasta kommentistasi. :)

Anonyymi: Kiitoksia kovasti! <:) Hauveli on minun oma juu, mutta täällä Mikkelin kämpillä se harvemmin kanssani asustaa, kun aikataulu on niin kiireinen. Ostin sen kun asuin vielä vanhempieni luona onnellisen tietämättömänä siitä, että jonain päivänä vielä opiskelen ja teen töitä samanaikaisesti. Onneksi vanhemmat ovat siihen niin yli-kiintyneitä, että hyvä jos mulle enää sitä antaavat. :D Mutta mahdollisuuksien mukaan otan sen aina tänne Mikkeliin, kun on "helppo" viikko edessä. Nyt onneksi sain taas pikkuisen tänne! <3 Chihuahua on tyttösen rotu. :)