4. heinäkuuta 2011

heinäkuun ensimmäisenä

Käytiin avaamassa Anniinan kanssa heinäkuu viime perjantaina aurinkoisessa (lue: paahtavassa) säässä kaupungilla. Koska meillä molemmilla oli iltavuorot, suuntasimme kaupunkiin jo hyvissä ajoin. Niinpä treffattiin jo aamu ysiltä torilla, ostettiin mansikoita, ja paineltiin satamaan kuuntelemaan Savonlinnan oopperajuhlien avausta. Upea sää houkutteli paljon ihmisiä kaupungin vilinään, ja tunnelma oli kuin oltais jo pidemmälläkin heinäkuuta. 8) En voi kyllä olla jälleen kerran hehkuttamatta Savonlinnan ihanaa kesää!


Mansikoitten popsimisen jälkeen tuumattiin, että kyllä se on turhan kuuma vaan istustkella paikallaan auringon paahtaessa. Ihminen oikeesti suli niissä hellelukemissa mitä perjantaina oli, ja otimmekin suunnaksi rannan, missä päästiin vähän varpaita huljuttelemaan.


Mekko / Rodokselta, laukku / Longchamp

Rannan läheisyydestä löytyi yksi jäätelökiska, missä ei tietenkään käyny muu kuin kahiseva. Koska ei oltu varustauduttu käteisellä, päätettiin suunnata takaisin torisataman tuntumaan, missä käytiin ostamassa jätskit Savonlinnan suositulta Lippa-kioskilta. Matkalla tosin keksittiin hypätä riksan kyytiin kymmeneksi minuutiksi ihmettelemään järvimaisemia, sekä vilaukselta Olavinlinnaa. Varsinaisia turisteja myökin! :D No, sulauduttiinpa hyvin joukkoon. ;)

Riksan kyydissä oli vissiin vähän vaikeeta meillä kuvailla.. :D

Kengät / Adidas

Anan piti suunnata iltaduuniin yhdeksi, ja koska oma vuoroni alkoi vasta kolmelta, päätin painella ottamaan arskaa vielä toviksi itsekseni. Onneksi olin varannu bikinit mukaan! ;)

Tälläsiä kavereita miulla oli aurinkoa ottamassa. ;)


Olisi ollut ihana jäädä makoilemaan Riihisaareen koko päiväksi, mutta työt ne vaan kutsuivat loppuillaksi. Itseasiassa tuo päivä olisi mulla oikeasti ollutkin vapaapäivä, mutta kävin tuuraamassa vatsatautia potevaa työkaveriani. No, peukut pystyyn, että moisia ihania aurinkoisia säitä sattuu vielä miun oikeille vapaapäivillekin! :)

3 kommenttia:

Tiramisuheidi kirjoitti...

Ihania kuvia! Millaista työtä teet? :)

Nanna kirjoitti...

Ihania kesäkuvia! Täytyykin ostaa pian mansikoita, nyt kun niitä vielä saa :P

Hanna-Reetta kirjoitti...

Tiramisuheidi: Kiitos! :) Nyt olen kesätöissä tuonne elokuun puoleen väliin saakka golfklubilla kahvion puolella sekä väyläkioskilla. 8)

Nanna: Thanks!! :) Kannattaa ostaa piakkoin, nyt just kun ne on vielä parhaimmillaan! <3 Meillä oli taas matkaeväinä mansikoita kun eilen ajeltiin Järvenpäähän.. ;D