2. heinäkuuta 2011

uusi tiikeri

En olekaan vielä kerennyt esitellä teille Oulun parasta shoppailuani, joka oli ollut minulla ostoslistalla jo varmaan vuodenpäivät. En kotiuttanut Oulusta muuta ku juhannuksena asusteenani olleen kukkahuivin sekä loppuiltana käyttämäni topin, ja sitten vielä tämän seuraavan tarpeellistakin tarpeellisemman asian, jonka nyt aion esitellä, nimittäin...


Miulla on valtava määrä kaikkia mahdollisia kanta-asiakas- ja etukortteja joka lähtöön (kenelläpä niitä ei nykyään olisi? :D), enkä ollut keksinyt niille mitään kätevää säilytysratkaisua. Lompakkooni ei mahdu juuri nimeksikään kortteja, ja siellä majailevatkin pankkikortin sekä ajokortin lisäksi ainoastaan ruokakauppojen bonuskortit. Suurin osa noista kanta-asiakaskorteista on vielä sellaisiin liikkeisiin, joita ei löydy Mikkelistä tai Savonlinnasta, ja sitten kun lähtee shoppailemaan muihin paikkakunnille mistä esim. Aleksi, Moda, Kekäle tai CK löytyy, niin en tietenkään ikinä muista tuota korttipinkkaa ottaa mukaani. Noiden etukorttien hyöty lähentelee siispä aikalalla nollaa miulla, kun ei tuu käytettyä juuri koskaan. Korttilompakkoa olin siispä kipeästi vailla, ja kyllä oli leveä tämän tytön hymy, kun tällaisen näpsäkän suloisuuden löysin Oulun Stockmannilta!

 

Tiger of Swedenin korttipussukka on tarpeeksi tilava isolle korttipinolleni, ja jäipä sinne tilaa vielä uusillekin kanta-asiakkuuksille. Tuo materiaali on käärmeennahkakuosia jäljittelevää kiiltävää kangasta, ja minun makuuni se on tarpeeksi hillitty, mutta silti siinä on se juttu! Yritin jo Rodoksen reissullamme vähän katsella Burberryn korttilompakoita, mutta mistään en onnistunut sellaista löytämään. No, eipäs nyt enää haittaa, sillä tuo kiiltävä kangas sopii loistavasti Bur-lompakkoni mustiin yksityiskohtiin. :) Näppärän kokonsa vuoksi tuo ei edes vie laukussa sen suurempaa tilaa, joten kätevä säilytysratkaisu korteille on nyt tässä! Vaikka nyt en Oulun shoppailureissullani ostanutkaan kun muutaman jutun, niin ainakin yksi pitkäaikainen must-have tuli sitten löydettyä. ;) Tuo kulkee nyt aina kätevästi matkassa, ja saanpahan jatkossa pisteet sitten kaiken maailman Kekäleistä ja Alekseista! :D

Miulla on ollut nyt niin paljon töitätöitätöitä, etten ole kerennyt postailemaan paljoa mitään (olevinaan sanoin että juhannuskiireiden jälkeen sitä postausta sit kans pukkaa, mut minkäs teet. :D). Juhannuksesta saakka oon paiskinut vapaapäivittä töitä, ja seuraava vapaapäivä siintää edessä vasta tiistaina. Tässä tulee siispä tällainen kevyt kymmenen päivän työputki miulle. :D Kunhan taas kerkeän (huomenna!!?), niin postausta olisi ainakin luvassa uusista ihanista kynsistäni, jotka kävin ottamassa toissapäivänä, juttua Rodoksen viimeisestä päivästä, ja sitten postaus eilisestä, jolloin aamupäivä vierähti todella mukavasti Anniinan kanssa kaupungilla! Näistä kaikista lisää myöhemmin.

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Oon nähny Burberrylla tollasen "korttilompakon" joskus, mietin nimittäin jos sen hankkis sit :D

Nanna kirjoitti...

Ihana! :) Täälläkin on yksi korttien keräilijä jolla on välillä tilanpuutetta :P

Tiramisuheidi kirjoitti...

Tosi näppärä! Paljonko maksoi? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Kääks, missä oot sellaisen bongannut? 8) Minä kun en löytäny mistään! Pitää hankkia lisää kanta-asiakkuuksia, että saa hommattua toisen korttilompsan! :'D Hahaa.

Nanna: Heh, tuttu tunne siispä sielläkin tämä korttiongelma. :D Miusta se on juust enemmänkin siistiä ku ärsyttävää, että on paljon kanta-asiakaskortteja joka lähtöön. Suurin osa kuitenkin on ilmaisia, niin miksi sitten ei ottaisi ja hyötyisi niistä! :) Nyt kun vielä muistan ne tuossa ihanuudessa kuljettaa mukanani. ;)

Tiramisuheidi: Eikös olekin! Tuo maksoi 49,95 €. :)