22. syyskuuta 2011

party-asua

Hei heii!

Juhlittiin tosiaan eilen niitä Lauran tupareita, ja kylläpä meillä taas kerran oli mukavaa! Laura tarjoili herkkuruokaa (ja myös Iina, joka asuu vielä viikon Lauran katon alla :D), päästiin pitkästä aikaa vaihtamaan kuulumiset ihan kunnolla meidän ex-luokkalaisten eli nykyisten taloushallintolaisten kanssa, kuunneltiin hyvää musaa ja lähettiin myöhemmin vielä tanssahtelemaan Teflon Brothersin tahtiin. Tai no. Tanssahtelemaan, onkohan tuo nyt ihan oikee sana tuohon kohtaan :D Keikka meni ohi (onneksi) melko nopeesti, sillä ainoo tähtihetki oli, kun pojat laulo Tolun. Muuten ei mitenkään hirveästi iskenyt.

Valokuvia en jostain kumman syystä ottanut illalta taaskaan yhtään kappaletta, ja nyt harmittaa. Asukuvat kerettiin kummiskin ottaa ennen taksiin nousemista, ja tältäpä mie näytin eilen:

Paita / Gina, hame / hm, laukku / Spirit items, kengät / Dinsko

Jonna teki mulle alkuillasta superhienot kiharat, mutta koska mulla sattuu olemaan aivan superliukkaat ja tikkusuorat hiukset, niin noista kuvistakin voi jo huomata, että alkaa kikkurat olla vähän menetettyä peliä.

Seuraavaksi meinasin ruveta tässä vähän järjestelemään paikkoja ja tekemään ihan liian pitkää venäjän tehtävämonistenivaskaa. Melkolailla kiva ilta tulossa siispä venäjän parissa - not -.- Tänään oon onneksi kyllä saanu rentoilla koko päivän, sillä huomenna, ylihuomenna ja sunnuntaina olisi jälleen sitten töitä. Miltäs näyttää muiden loppuviikko? :)

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Nätti asu :)

Nanna kirjoitti...

Näytät upealta! :) Kiva idea muuten pitää tuparit keskellä viikkoa :)

mad-sanna kirjoitti...

mä muute eilen ostin the bodyshopista sellasen mineraalimeikin ka kabukin, ei helvetti SAAAtatnananananNANANA vittu ku mulla meni melkee tunti että sain sen paskan feissii ja vittu se on viel vähän väärän sävynen X( sori oli pakko avautuu :---D sä voisitki opettaa mulle muutaman kikan miten sen saa laitettuu nopeemmi ja mitähän sille vois tehä et se sopis mun kasvojen sävyyn paremmi? (en mielellää menis solariumii)

Henna kirjoitti...

"lauloi Tolun" xD

Hanna-Reetta kirjoitti...

Chloe: Kiitos! :)

Nanna: Voi kiitti!! :) <3 Jep, se oli ihan kiva pitää ne keskellä viikkoa, keskiviikkona oli nimittäin opiskelijaillat, niin vähän niitten kans mätsättiin juhlat! ;)

mad-sanna: Hahaha ihana Sanna!!! :DDD Joo voin parhaani mukaan opettaa/antaa vinkkejä sitten kunhan nähdään ja päästään vähän tonne kaupoille ;) Tuo on inhottavaa jos sattuu väärä sävy. :(

Henna: Jep jep, varmaan tiiät sen minkä Sannaki on vissii joskus sulle linkannu, sen "in tolu" -biisin! ;))

mad-sanna kirjoitti...

katoin viel sen sävyn oikee myyjän kaa, mä olin vaaleemma kannalla mut se niin tomerasti sitä tummaa tyrkytti X( ei helv...

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: No ei helv tosiaan :( Siis tuo on niin väärin, AINA jos on vähänkin epävarma, niin pitää myydä vaaleempi sävy, koska sitä vaaleempaa pohjaa voi aina varjostaa aurinkopuuterilla, mutta tummemmasta ei paljoo vaaleempaan suuntaan mennä! Ja sit vielä tuo että vaikka sitä ollaankin niin asiantuntijaa niin asiantuntijaa, niin kyllä nyt vähän asiakastakin pitäis kuunnella, kerta oot sanonu että vaaleempi ois vähän parempi. :/ Hmmph, voi että. :( Huono myyjä sattunu sulle. :D