28. syyskuuta 2011

vähän erilainen kynsihuolto

Olinpa tänään jälleen kerran kynsihuollossa, ja voi tätä riemun määrää kun on taas uudet, ehjät ja kauniit kynnet! Ollaan todettu mun kynsihuoltajan kanssa, että mulla on selkeesti huoltoväli 3 viikkoa ja 6 päivää, sillä aina edellisenä iltana ennen kuukauden täyttymistä miulla irtoo/napsahtaa poikki joku kynsi :D Heh.

Mutta niin. Vaikka pidinkin aikaisemmista perusranskalaisistani paljon ja ajattelin pysyä niissä tosi pitkään, päätin kuitenkin tänään kokeilla vähän toisenlaista kynsihuoltoa. Ei, glitterkärjet eivät ole tulleet takaisin, vaan tässä huollossa halusin ottaa pelkät kynnet ilman minkäänlaisia koristeita, ja voin sitten ihan itse lakkailla näitä haluamillani kynsilakoilla vaikka joka päivä! Monesti on pitänyt tällainen huolto toteuttaa, mutta aina olen mukavuudenhaluisena valinnut värikkäitä glittereitä tai klassisen ranskiksen. Mulla on niin monta kynsilakkaa mitä haluaisin kokeilla ehdottomasti sormenkynsiin, kun varpaankynsissä eivät nyt enää näin syksyllä mihinkään eikä kenellekään näy :D En toki rupee kaikkia lakkauksiani tänne kuvailemaan, mutta näätte sitten päivän asu -kuvissa samalla vähän vilausta mun kameleonttikynsistä. Ihanaa päästä ihan sika pitkästä aikaa lakkailee sormenkynsiä, ja varsinkin tää on ihan parasta, että voin halutessani vaikka aina lakata kynnet sen väriseks mitä on sen päivän asukin :D Katotaan nyt kuin kauan tätä innostusta kestää, toivottavasti nyt ainakin seuraavaan huoltoon asti. Mutta näytänpä teille nyt millaiset näistä tuli.


Huollossa laitettiin jo yksi lakkakerros todella neutraalia metallinhohtoista vaaleaa lakkaa, ja huoltoon kuului, että sain kyseisen kynsilakkaputelin kuukaudeksi lainaan, jos vaikka haluan tuota käyttää vielä toistekin :) Aika hyvä diili! Lakkasin illalla toisen kerroksen tuohon päälle, ja näin kahella keroksella ovat mukavammat. Tykkään muuten hirveesti kun nuo ovat tosi pitkät, en enää osais olla yhtään lyhyemmillä kynsillä ollenkaan :D

Nyt ehdotelkaa mulle jotain kivoja värejä millä lakkailen nää! :D Koulussa jo ehoteltiin mutta mikään ei tälle kelvannu, heh. Kauden värit on kylläkin pakko ottaa testiin heti seuraavaksi, eli beessiä ja tummansinistä luvassa, ja kenties joku syvä viininpunainen villinä korttina jossain välissä...? ;)

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Nätit :)

mad-sanna kirjoitti...

mulle tuli jostain syystä mieleen prinsessa diana näistä kynsistä :D

Selena kirjoitti...

Burgundin punainen. :) Blogissani olisi sinulle pieni tunnustus :)

Anniina kirjoitti...

Nuo on tosi kivat peruskynnet! =) nyt pääset sit urakalla lakkailemaankin!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Chloe: Thanks :)

mad-sanna: Hmmmm, hämärää Sanna :DD

Selena: Juurikin tuota punaista hain, ehdottomasti tulee olemaan täydellisen burgundin punaiset jossain vaiheessa! ;) Täytyy keksiä joku oivallinen asu burgundi-kynsien kaveriksi sitten.

Anniina: Kiitos paljon ja niinpä! Ihan urakalla aionkin lakkailla. 8)

Minna kirjoitti...

Oi, onpa ihanan väriset kynnet! tommoset ois just täydelliset pikkujoulukauteen :))

minna-loveliving.blogspot.com

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Totta! ;) Tosin oikeesti ne eivät ole yhtään kultaiset miltä noisa kuvissa näyttää, mutta tuollaiset olis pikkujoulukauteen aika kivat 8)