16. marraskuuta 2011

4 + 1 x mustakultaa hennesiltä

Pikkujoulukausi alkaa olla jo käsillä. Sen lisäksi, että kokoan potentiaalisia pikkujoulukomboja oman vaatehuoneen antimista, windowshoppailin vähän H&M:n nettikaupassa. Muutama asuste on ehdottomasti käytävä myymälästä kotiuttamassa, mutta katsotaan nyt, tuleeko pari juttua klikkailtua postilaatikkoonkin ;) Tällaisia vaateyhdistelmiä haluaisin pikkujouluihin pukasta ylleni - tänä jouluna mennään kirkkaasti kullassa ja muodikkaasti mustassa!

Asu 1 - Kullan kimmellystäAsu 2 - Paljettisäihkettä

Asu 3 - kevyttä kultaaAsut 4 & 5 - rennompaa pikkumustaa/-punaista


Tuollaiset perustarvikkeet, kuten mustat korkkarit ja musta hame löytyy omista varastoista, samoin kun alimman kuvan viininpunainen paita. Kultainen ja musta kirjekuorilaukku ovat ihan ehdottomasti ostoslistalla, ja noita kultamustia korkkareita himoitsisin kovin... Pikkumustia mekkoja on niitäkin kertynyt yksi jos toinenkin henkareihin roikkumaan, joten ehkä panostan tänä vuonna vain uusien asusteiden hankkimiseen, ja jättäisin ne vaatekappaleet kaupan hyllylle. Vaikkakin toisen kollaasin paljettimekko on vähintäänkin houkutteleva...;)<3

Alkaako teilläkin polttelemaan jo pikkujoulut sekä pikkujoulujen partyasut?;)

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Oi vitsit kuinka ihania asuja, kelpuuttaisin minkä vain. :) Oliko noi kaikki vaatteet siis H&M:ltä?

emmi kirjoitti...

Hienoja asukokonaisuuksia. Henkilökohtainen suosikkini on tuo asu 3 "kevyttä kultaa". Noissa hapsumekoissa on vaan se huono puoli, että ne juuttuu kaikkeen mahdolliseen kiinni. Yhdet pikkujoulut olen jo viettänyt silleen, että mekko ja rannekoruni olivat koko illan solmussa keskenään :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo asu 3 on ihana. Menetin sille nyt sydämeni! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Hehee, tuo musta-kulta vaan toimii niin monella tavalla ;) Jep, jokainen vaate ja asuste on H&M:n netistä :)

emmi: Kiitti!:) Tuo hapsumekko on kyllä tosi ihana, mutta tuotakin just mietin, että miekin varsin olisin ihan solmussa jokapaikassa sen kanssa ;D Hehe!

Anonyymi: Heh, thanks :D Se on kyllä aikalailla semmonen asu, jossa hirmusesti haluisin pikkujouluilla 8)

Anniina kirjoitti...

Siullahan on se yks hennesin kultainen mekkokin, minkä ostit viime vuonna! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Juu on, mutta miusta se näyttää enemmänkin vihreeltä vaikka onkin kultanen :D Mutta meinaan kyllä sitäkin pikkujouluihin toki laittaa :) (Moniinkohan pikkujouluihin meinasin saada kutsun, kun haaveilen jo näin monista asuista?!:'D)