11. tammikuuta 2012

9.1 & 10.1

Laittelen nyt parin edellisen päivän asukuvat ja kuulumiset tähän väliin :)

Paita / Burberry, neule / Tiger of Sweden, farkut / Object, laukku / Burberry, kengät / UGG

Käytiin maanantaina Hennin kanssa kiinalaisessa syömässä herkkuruokaa ja vähän kiertelemässä kaupungilla. Mitään ei lähtenyt kaupoilta mukaan, mutta oikeestaan se syöminen olikin se pääasia :) Iltasella käytiin sitten Jonin kanssa Jonin porukoilla kahvilla, ja katottiin kolmas Twilight. Meillä on taas elokuvien katselukausi menossa, ja ollaan katottu nyt joka ilta yksi leffa. Kolme Twilightia katottiin kolmena iltana peräkkäin, ja eilen katottiin Sinkkuelämää ykkönen. Tänään taitaakin sitten olla sen kakkosen vuoro ;)

Jakku ja paita / hm, farkkuleggingsit / Vero Moda, korut / Kalevala Vanamo, laukku / Burberry, kengät / UGG

Eilen me sit oltiin viettämässä iltaa kaveripariskunnan luona. Heidän poitsu oli saanu vaikka mitä lautapelejä joulu- ja synttärilahjaksi, joten koko ilta meni Afrikan tähteä, Muuttuvaa labyrinttia (ihan paras), Kimbleä ja ties mitä muita pelejä mättäessä. Lautapelit on ihan huippuja, niitä pitäis pelailla useamminkin!:)

Tänä iltana ei olekaan muuta kummosta tiedossa kun sitä leffaa, sekä aikasin nukkumaan menoa. Huomenna ajelen taas aamupäivästä Mikkelssoniin töihin. Perjantaina miulla on sitten vihdoin ja viimein kampaaja täällä Savonlinnassa, ja pe iltana suunnataan sit varmaankin viikonlopun viettoon taas Mikkeliin. Loppuloman aikataulu on siispä melko selvillä. Yhyy en ole valmis menemään vielä takasin kouluun, varsinkaan nyt kun kuulin, että miun pitäis mennä tekemään venäjän koe mitä pikimmiten... ;p

Mitä teille kuuluu?:)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs kampaajaa suosittelisit Savonlinnasta? missä kannattaa käydä pizzalla? entä mikä on paras baari/yökerho?

t. juurikin sinne muuttanut!

Henni kirjoitti...

Oon nyt törkee ja vastaan ylläolevalle anonyymille Savonlinnassa asuvana että ite ainakin oon käynyt Kauneuskeskus Jennicassa kampaajalla ja kertaakaan en oo pettynyt. Hinta-laatusuhde kohdillaan todellakin! :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihanat kyllä nuo Uggit!!

Täällä tuskaillaan kadonneen opiskelumotivaation kanssa ja odotellaan viikonloppureissua Helsinkiin tyttöjen kanssa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua oon varmaa liikaa liian lyhyellä aikavälillä lukenu sun ja Iinan blogeja kun näin viime yönä unta et tulitte mun synttäreille ainoina vieraina :D Sit toin jotain mun korviksia et tämmöstä rihkamaa ottakaa ku en ite käytä ja sulla oli vielä kolme lahjaa mulle :----D Löysit mun Vanamo -korvikset ja kommentoit vaa et 'Kiiltävät ja hyväkuntoiset eli aidot on'. Huhuh oli kyllä taas vaihteeks random uni :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anoyymi: Moikka!:) Onneksi Henni vastas tuossa alhaalla tuon kampaajan, koska mulla ei oo paljoa vertailukohteita :DD Oon itte käyny aina vähän keskustaa syrjemmässä "Kampaamo Kaarina" nimisessä kampaamossa, se on ihan hyvä omasta mielestäni :) Sellanen ehkä vähän vanhempi jolta en lähtisi hakemaan mitään radikaalia, mutta se tietää tarkalleen aina, mitä miun hiuksille pitäis thedä, ihana :D Parissa muussa kampaamossa oon käyny kertaalleen, mutta miusta ne oli turhan kalliita. Säde -kampaamo on hyvä, kävin iteki siellä kerran. Tanen parturi-kampaamossa käy monet kaverini, ja kehuja oon kuullu. Siellä en itte oo käyny.
Pizzapaikoista Capero on ykkönen, koska sieltä saa paljon erilaisia pitsoja, ruukkuja, pastoja jne.. Kotipizza tietysti on hyvä, ja Uskudar kyl kanssa ihan menettelevä, siellä kyl tuntuu porukka käyvän. Ite en asioi muissa pizzerioissa ku noissa kolmessa, mut erityisesti Caperossa :)
Ja mitä noihin baareihin tulee, niin Häppäri on kiva hengailu-/alottelupaikka, mutta yökerhoista Tamino on omasta mielestäni ihan heittämällä ykkönen! :) Toivottavasti oli apua tästä, Savonlinna on ihana paikka <3 Varsinkin kesällä!

Hjenn: Hyvä että tulit vastaamaan tohon kampaaja-juttuun, mulla ku ei niin paljoa vertailukohteita oo :D

Reetta: Voi kiitti <3 Oivoi toivottavasti opiskelumotivaatio tulee jostaki esiin, mua vähän huolettaa että mitenkäs ittellä, kun on kouluunpaluu huomenna enkä millään haluais kolmen viikon loman jälkeen :/ Jotenkin en yhtään jaksais aloittaa opiskelua nyt vielä vaikka siitä pidänkin, hehe! :D Toivottavasti Helsingissä oli kivaa, ja teit kivoja ostoksia ;)

Anonyymi: Hahahah vähän ihana uni!!:DD Oot vissiin joo lukenu meidän blogeja aikas paljon, ku me tullaan sun uniin synttäreille ja ties mitä korviksia arvioimaan :D Hauskaa, oli kyllä random :D