23. tammikuuta 2012

pitkästä aikaa!

Kääks, siitä onkin kulunu jo viikko kun viimeks päivittelin blogia! Varmaan ikinä ollu näin pitkää taukoa..?:D Nyt en voi edes pistää koulu-/työkiireiden piikkiin, koska niitten saralta ei oo ollu minkään näköstä hoppua koko viikkoon. Mikähän kumma tässä oikeen on, että sillon kun ei todellakaan ole muita kiireitä, niin en saa postattua, mutta sitten kun on satamiljoonaa muuta asiaa hoidettavana, niin kyllä muuten löytyy blogillekin aikaa sitten vaikka yön pikkutunneilla, jos ei muuten :D Nimim. nytkin pitäisi olla tekemässä kolmen aineen laajahkot kotitehtävät, deadline tomorrow..

No, viime viikkosta ei ole mulla oikeestaan mitään kummoisia kuulumisia kerrottavana. Alkuviikon siivoilin kämppää ihan superpuhtaaksi, ja loppuviikko meni Savonlinnassa pidenneyt viikonlopun merkeissä. Vietettiin lauantaina Jonin synttäreitä, ja tänään sitten vasta tulin Mikkelssoniin takaisin. Ravailin tän aamupäivän kyselemässä harjottelupaikkaa Savonlinnassa, minne suuntaan taas kesäksi, ja päivemmällä hyppäsin Mikkelin bussiin, ja siitä sitten parin ystävän kanssa Rossoon herkuttelemaan. Nam nam!

Mutta nyt jos oikeesti rupeisin tekemään niitä koulutehtäviä, laittelen vielä tän päivän asukuvailun satoa tähän loppuun :) Hyvää alkanutta viikkoa!:)

Neule ja kauluspaita / hm, farkkuleggingsit / Vero Moda, korut / Kalevala Vanamo, laukku / Burberry, kengät / UGG

10 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Tosi onnistunut kokonaisuus, ihana asu ja ihanat hiukset ja kaikki! :))

Jenni kirjoitti...

Nätti asu :)

emmi kirjoitti...

Onpas kiva toi nutturakampaus sulla. Sopii hyvin. Ja tosi nätit korut :)

Anonyymi kirjoitti...

kenties vähän liikaa toi meikki??

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Voi kiitoksia <3 :)

Chloe: Kiitti!:)

emmi: Hahaa kiitos :) Useemmin miun nutturakampaukset on vaan hätäsiä bad hairdayn ratkasuja, mutta tuosta tuli vähän erilainen :) Ja kiitti, noi Vanamo-korut on miun ihan lempparit!<3

Anonyymi: Noup miusta:)

Anonyymi kirjoitti...

meikkaat normaalisti tosi kivasti,en tiiä onko vaan valaistus mut näyttää kyllä aika paljolta, mutta nätilti silti, as usual;)

Anonyymi kirjoitti...

Munkin mielestä aivan liikaa meikkiä varsinkin arkeen, minusta liikaa jopa juhlaan! Mutta kaippa sitten itse arvostan luonnollisempaa linjaa ja lookkia.. mielestäni "ei niin erottuvat" - luomivärit ovat tyylikkäimpiä,joilla saa vaan ilmettä silmiin yms.. nudesävyt on niin ihania. Ei oikein toi räikeen sininen minusta ole enää tyylikästä muuten yrittämässäsi tyylikkäässä asussa! Anteeksi että olen anonyymi, minulla ei ole blogia tai googletiliä.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sani: Tuota luomiväriä oli varmaan sitten mennytkin tuona päivänä vähän liikaa tai oli vähän eri tavalla, en nyt muista näyttikö se noin tummalta livenä :) Ainakaan en kiinnittänyt mitään huomiota, ja kun joka päivä laitan kuitenkin mustaa luomiväriä, niin ei kai se sitten oikeesti niin erilainen ollukaan, hehe :D Mutta kiitti kivasta kommentistasi!:)

Anonyymi: Kiitos kommentistasi, ja ei sitä anonyymiyttä anteeksi tarvitse pyydellä ;D Meikkaan arkena paljon, olen tehnyt niin jo yläasteen viimesistä vuosista asti, ja jotenkin itse taas en oikein osaa olla naturellimpana. Tai toki meikkaan melko useinkin myös ruskeilla ja nuden sävyillä luomiani, mutta kyllä useimmiten minulla tummaa on :) Tässä kyllä varmaan on tuota luomiväriä mennytkin enemmän, (myönnetään myönnetään:D), mutta ainakaan silloin livenä en nyt niin suurta eroa muihinkaan päiviin huomannut - joka päivä kun kuitenkin tummahkoa luomiväriä käytän. Ja niin, tuohan on musta eikä suinkaan räikeän sininen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, joo, annettakoon anteeksi tällä kertaa ;)Se vaan jotenkin pisti silmään että oli pakko kommentoida!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Hahaa :D