24. tammikuuta 2012

kliks kotiin!

Mikähän siinä onkin, että joka kerta kun on siivonnut asunnon lattiasta kattoon, tulee kamala himo ostaa kaikkea uutta kotiin?:D Tekstiilejä, kalusteita, pieniä koriste-esineitä - mitä vaan! Tykkään pitää asuntoni tiptop-järjestyksessä aina, ja siivoan tätä joka viikko, joten ihan yhtä usein tulee hirmunen innostus ostaa ja tilailla kaikkea uutta ihanaa virkistämään asuntoa. Usein saan huonekalukauppojen lehtiä selaillessa ihan milettömiä päähänpistoja, että tuo hylly ja tuo kori miun nyt yksinkertaisesti täytyy saada ja heti, ja soitan samalta istumalta Jonille, että ensi viikosta tulet sitten Mikkeliin kasailemaan ties mitä huonekaluja. Onneksi (tai pitäisikö oikeastaan sanoa epäonneksi?:D) nää hetken mielijohteet haihtuvat seuraavana päivänä, enkä enää haluakaan eilen löydettyä hyllykköä tai koreja..:D Onneksi miulla ei oo autoa, jolla voisin lähteä huonekalukauppoihin samalta istumalta :'D

Sisustus kiinnostaa aina. Miulla on selkeät visiot siitä, millaiseksi haluan asuntoni sisustaa sitten joskus, kun on ihan oma sellainen. Parhaani mukaan sisustan tätä nykyistä puoliksi kalustettua vuokra-asuntoani sen minkä punaisen sohvan ja kahden puuvitriin häiritsemättä kykenen.. Sisustuskohteet vaihtelevat usein: joskus on kausia, kun haluan hamstrata vain Iittalan laseja ja hiekan värisiä Kivi-tuikkuja, toisinaan taas Pentikin purkit ja porot vievät kaikki käytettävissä olevat varannot. Joskus on pakko saada uusia huonekaluja tai kasveja, mutta nyt vuorossa ovatkin sitten tekstiilit. Oon selaillut netistä ihania Riviera Maisonin, Gantin sekä erityisesti Lexingtonin tekstiilejä, ja oon iha näääääin lähellä tilata noista jotain. Viime viikon siivoilujen jälkeen tyydyin vielä toistaiseksi kuitenkin H&M Homeen, ja klikkailin tämmöstä tulemaan kotiin:


Muutama sisustustyyny makkariin sekä keittiöpyyhe. Eihän tuossa paljoa ole, mutta ehkä ihan hyvä vaan, etten joka viikko tilaile kotiin satojen eurojen tekstiilejä ja ties mitä..:D Pienillä uusilla sisustusjutuilla saa aikaan niin paljon hyvää mieltä itselle, vai oletteko samaa mieltä?;)

Ei kommentteja: