5. helmikuuta 2012

kauan kaivattu..

Vihjasinkin jo bikiniunelmien postauksessa, että olen tilannut jotain oikein mieluista ja kauan kaivattua.. Nyt vähän ensiesittelyä siitä. Pitemmittä puheitta, tälläisen klikkasin kotiini tulemaan viime perjantaina P.S. i love fashionista lukemani vinkin ansiosta:
Olen aikaisemmin pyöritellyt päätä valkoiselle jakulle, enkä ajatellut koskaanikinä sellasta garderobiini kotiuttaa, kunnes sitten menin näkemään jossain blogissa ihan mielettömän hienon inspiraatiopostauksen Eva Longorian asuista. Evalla oli yhdessä kuvassa upea valkoinen jakku, ja se oli menoa se. Olen nyt ehkä viime syksystä asti ettinyt vitivalkoista jakkua itselleni sen kuvan nähtyäni, mutta ei missään...

Onneksi Lintu sitten postasi löytäneensä Mangon nettikaupasta valkoisen jakun, ja omalla tuurillani jakkuja oli tullut juuri jokaisessa koossa, ja vieläpä aleen, kun Mangoon menin epäuskoisena omaani etsimään. Puoleen hintaan alennettu jakku klikkaantui perjantaipäivän kunniaksi saman tien ostoskoriini, ja nyt vaan jännityksellä odottelen, kunnes postiluukusta minulle yksilö kolahtaa. Sen tiedän, että jos koko S osoittautuukin liian isoksi miulle (hennesin jakuissa käytän kokoa 34), niin palautukseen tämä ei mene, vaan ompelijalle paranneltavaksi. Nyt kun sen viimein olen löytänyt, niin pois en luovu, hehe :D

Hei onko muilla kokemusta Mangon jakuista? Vastaavatko suurinpiirtein hennesin kokoa 36 tämä S, ja XS puolestaan 34 kokoa?

4 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

mäki ostan joskus aleista liian isoja vaatteita jos ei oo oikeeta kokoa, koska mun kämppis on ompelija ja osaa auttaa ;)

IHANA bleiseri!! <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Hahaa siulla on kaikki sit hyvin, miun pitää aina maksaa maltaita pienistäkin ompelijareissuista, kun en omaa ompelija-kavereita :D
Hehe ja eikös olekin <3

Life with Satu kirjoitti...

Aivan ihana! Ihailin sitä jo Lintun blogissa ja nyt odottelen näkeväni sen sinullakin päällä. Oma valkoiseni on enemmän ehkä takki, mutta sitäkin ahkerammassa käytössä.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Paljon kiitoksia! Jep, Lintun blogissa kun tämän näin, niin se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä!:) Heti kun on postista tullut (tai mahdollisen ompelijakäynnin jälkeen ;)), niin kyllä tämä päälleni eksyy!:) Ja kesällä varsinkin, oivoi en malta odottaa nyt että pääsen toteuttamaan monen haaveilemani kesäisen vaateyhdistelmän, mitkä tarviivat just tätä valkoista bleiseriä!:)