16. maaliskuuta 2012

hjälp!

Heissan pitkästä aikaa!

Enkä tietenkään saa nyt mitään järkevää postausta aikaseks, koska jälleen kerran on Bloggerin kuvakiintiöt miulla onnistunu menemään täyteen. Auttakaas nyt, millä ilveellä saisin tuota kuva-arsenaalia tyhjenneltyä? Poistelin äsken picasan verkkoalbumeista joitain kuvia, mutta aina kun rupean niitä isoimpia kansioita edes avaamaan, niin koko kone tilahtaa. Viimeksi poistelut onnistui ihan hyvin, mutta mitä hittoa miten muuten tuonne saa nyt edes lisää tilaa kun ostamalla?!:D Hitto mie sanon, nyt just kun kiireet helpottais, ja miulla ois vaikka kuinka monta postausjuttua tänne tekeillä, niin ei sitten kuvienlisäys onnistu.

Mutta juu, kuvattomia kuulumisia kuitenkin. Miulla on takana tavallista kiireellisempi viikko, huh. On ollut koulua ja kouluprojekteja, töitä ja S-Ryhmän vaaliäänten laskentaa, kokeita ja postissa Hennesin pakettien perässä juoksemista, Jonin lomailua täällä koko viikon sekä flunssaakin. Käytiin Jonin kanssa luistelemassa ja ollaan katseltu leffoja, käyty markkinoilla ja pelailtu lautapelejä jne.. Tekemistä on siis riittänyt enemmän kun tarpeeksi, mutta jospa nyt taas palailisin tähän kiireettömämpään arkeen, kun Jonikin lähti takaisin Savonlinnaan.. :D Ihanaa kun ensi viikolla alkaa uusi (ja viimeinen!) jakso koulussa, niin saa aloitettua uudet kurssit ja kaiken taas puhtaalta pöydältä :)

Nyt taidan lähteä tästä nukkumaan, kun väsyin jo ihan totaalisesti tän bloggerin ja kuvienlisäyksen kanssa kamppailempiseen :D Palataan nyt toivottavasti viikonlopun aikana kuvallisten postausten merkeissä! Hjälp mig!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En valitettavasti osaa tässä auttaa. Mutta kysyisin olisiko sulla mitään alennuskoodia Mango Shop Onlineen, jonka tietäisit ? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Moikka! Onneksi sain nyt vähän lisää tilaa tuohon kuville, sitkeesti kun vaan yritin vanhoja kuvia poistella, heh.. :D Mutta niin, Mangoon en valitettavasti tiedä yhen yhtä alekoodia. Yritin katsoa netistäkin, mutta näyttäisi siltä, että ainakaan miun etsintöjen perusteella alekoodia ei tällä hetkellä ole :/