27. maaliskuuta 2012

uutta dioria

Meikkipussi alkaa taas kevenemään loppuunkuluneiden meikkien myötä, ja pääsenkin pikkuhiljaa taas uudistelemaan kosmetiikkavarastoja oikein urakalla. Oon käyttänyt tosi monta vuotta Oriflamen Bronzing Pearls -aurinkopuuterihelmiä, ja helmet ovatkin pienentyneet ihan säälittäviksi nysiksi. Oriflamen aurkinkopuuteri on ollut kyllä ihan loistava, mutta tällä kertaa se tuli vaihettua aivan ihanaan Dioriin!
 

Aivan täydellisen sävyinen, vähän hohteleva Dior Bronze Original Tan sävyssä 003 oli täydellinen valinta, rakastan tuota sävyä! Nyt kun en ole pitkiin aikoihin hyödyntänyt solariumia tai itseruskettavaa, ja olen ihan jauhon värinen, sipaisen tuota vaan vähäsen poskiin tuomaan varjostusta, mutta voi kuvitella, miten kaunis tuo on sitten kesällä koko kasvoilla <3 Seuraavana hankintalistalla ovat ainakin uusi poskipuna, meikkivoide ja ripsari, sekä muutama uusi luomiväripaletti olis katsottunä jo valmiiksi ;) Meikkien ostaminen on kyllä ihanaa :D Ah, turhamaisuus..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla kokemuksia palautuksista Mango Shop Onlineen, pitikö postimaksu maksaa itse ? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Moi, ja anteeksi ku vastaus vähän kesti..:D Eli juu, kokemusta on, yhden tuotteen olen tilannut sieltä. Jos nyt oikein muistan, niin postimaksut maksoin kyllä itse. Eivät ollu kovin kalliit kuitenkaan :)

Anonyymi kirjoitti...

hm miks sulla on melkeen kymmenen kuvaa puuterista?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Kunhan laittelin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tässä nyt on homman nimi, miksi ei ole tullut melkein kahteen viikkoon uutta postausta?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: No sen kun tietäis itsekin. Aluksi oli hullua kiirettä tenttien ja muiden koulujuttujen kanssa, ja nyt ei sitten ole ollut edes inspiraatiota postata. Mutta esim. päivän asu kuvia on otettu, että materiaalia kyllä pitäisi olla :D Nyt onneksi helpottaakin tää kiire ja koulustressi, kun kokeet ja muut on ohi, eikä töitäkään ole pariin viikkoon, eli palailen hyvin pian tänne taas! :)

Anna kirjoitti...

Uusien meikkien ostaminen on kyllä ihanaa :). Varsinkin kun löytää sellaisen tuotteen, joka on kaikinpuolin mahtava :).

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anna: No sanos muuta! Mulla tapahtuu noita mahtavien meikkien löytämisiä vähän turhankin usein, ja sit hupeneekin rahat kaikenmaailman kosmetiikkoihin aina :'D