11. huhtikuuta 2012

hei taas!

Moikka moi! Huh mikä parin viikon mittainen blogitauko, ihan melkein jännitti painaa tuota "uusi teksti" -painiketta, kun niin pitkään aikaan en tänne kuulumisia ole joutanut/edes jaksanut tulla päivittelemään! Nyt pitää kyllä korjata tämä asia. Ensinnäkin, mitä teille kuuluu?:)


Mulle nimittäin kuuluu pelkkää kiirettä ja stressiä, kuten ehkä voitte päätellä säälittävästä postaustahdista. Nyt on menny jo melkein 3 viikkoo, että olen tehnyt joka ikinen päivä jotain kouluun liittyvää: on ollu tenttejä, hulluja raportteja, pienempiä tehtäviä, läksyjä, ja äskenkin Laura, Jonna ja Aino oli miun luona kyläilemässä, joka nykypäivinä tarkottaa sitä, että kokoonnutaan tekee koulutehtäviä jonkun luo. Ja nää koulutehtävät ei oikeesti tunnu vähentyvän YHTÄÄN. Joka kerta kun saa jonkun luentopäiväkirjan palautettua tai tentin rustattua loppuun, niin tilalle tulee vähintään kaksi uutta tehtävää - HUH! No, onneksi ainakin yhdestä isoimmasta kouluprojektista meille maksetaan jopa palkka! (Joka luokin sitten vaan lisää paineita :D)


Nyt osaltaan kyllä helpottaa se, että miulla ei ole melkein kolmeen viikkoon töitä. Tää helpottaa suunnattomasti, nimittäin nyt mulla on oikeesti ensimmäisen kerran yli kuukauteen jopa vapaa-aikaa! Ei ihmekään, että nyt taas innostaa bloginkin päivittäminen ihan uudella innolla, kun ainakin jostakin suunnasta on helpotusta. Töissä on kyllä kivaa, ei sillä, mutta välillä on hyvä keskittyä vaan siihen ykkösvelvollisuuteen, joka miulla on ehdottomasti se koulu. Otin jopa Mennin mukaan tänne Mikkeliin pitkästä aikaa miun seuraksi, kun joutaa jopa koulun jälkeen kunnolla lenkittämään pikkuista :)


En ole päässyt nauttimaan lämpöisistä alkukevään ilmoista näitten koulukiireiden ja -stressailujen keskellä edes lenkkipolulle, ja sekös minuu harmittaa. Kuitenkin kun pitäis nimen omaan kuntoilla raskaitten tehtävien vastapainoksi. Tällä viikolla olis pitkästä aikaa ollut oikeesti hulluna intoa lähteä taas juoksemaan, mutta kuinka ollakkaan, sairastin suurimman osan pääsiäisestä, ja nyt oon taas kipee, eli se siitäkin ajatuksesta. Tän siitä varmaan saa, kun stressaa liikaa koulusta..

toppi / gina, jakku / hm, farkkuleggingsit / vero moda, korut / guess ja kultajousi, laukku / burberry, kengät / dinsko

Nyt vaan yritän parannella itseni tässä kunnolla, nimittäin viikonloppuna on taas kivaa luvassa: mennään nimittäin porukoitten kanssa yhelle hirvimajalle, missä ollaan vietetty nyt monen vuoden ajan yksi viikonloppu keväällä. Siellä sitten ainakin pääsee vielä viimeisiä kertoja hiihtämään, ja luonnossa lenkkeilemään ja liikkumaan!:) Lisäksi otan salikortin parin viikon päästä kuukaudeksi, että varmasti nyt tulis sitä ulkoilua ja urheilua tuon puurtamisen vastapainoksi.

Tässä nyt viimeisimpiä kuulumisia, ja vähän päivittelyä, että miksi en kertakaikkiaan ole tänne blogin puolelle aikapäiviin joutanut. Tää suunnittelematon tauko kuitenkin oli ehkä ihan paikallaankin, koska nyt on taas mielenkiinto korkealla kirjotella tänne!:) Palataan siispä taas pian!:)

Ps. Postausta kuvittaa miun joku viimeviikkoinen asu. Päivän asu kuvat on siispä ollu mielessä jo aiemmin ;>

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee oot hengissä! Mullakin paljon kouluhommia ja projekti tehtävänä mutta onneks koulua jälkellä enää kuukaus :) Tosin paniikkia sekin aiheuttaa kun ei enää paljoa aikaa tehdä niitä :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Hahaa, moi vaan jälleen! :D Juu tossa tosiaan oli suunnittelematon "pikku" tauko, mutta nyt taas täällä ;) Totta, ihanaa kun koulu loppuu kohta ja pääsee kesäloman viettoon, mut niinpä, hullut paniikit tehdä siinä vajaassa kuukaudessa nää kaikki projektit!:D