20. huhtikuuta 2012

tauko jakuista

Selailin tuossa blogini päivän asu postauksia vähän taaksepäin, ja totesin jälleen kerran erään pikku jutun pukeutumisessani.. Jakut, ne vaan ovat allekirjoittaneen yksi lempi vaatekappaleista. Nyt kuitenkin päätin, että lukuunottamatta valkoista jakkua (jota en vielä kertaakaan ole päälläni pitänyt), pidän ainakin kuukauden kestävän jakku-tauon! Vaikka se onkin ihan parhain ja itselleni myös jotenkin kaikista luotettavin asuvaihtoehto, niin nyt alkaa jo kyllästyttämään, kun kaikki samat/samantyyppiset asut pyörii vaan päällä viikosta toiseen. Oon huomannut, että mulla on jakku päällä ainakin pari kertaa viikossa koulussa, ja joskus jopa useemmin. Joko se musta, taikka harmaa. No kattokaa nyt! :D


Nuo kaikki kuvat on otettu tämän vuoden puolella, ja taitaa olla sanomattakin selvää, ettei tuossa ole lähellekään edes puolet päivän asut, kun en joka päivä niitä kuvaile. Selailin kymmenen päivän asu postausta taaksepäin, ja niistä kun puolet oli jakkuasuja, niin nyt kiitos jotain vaihtelua 8) Keväällä on kyllä onneksi muutenkin aina enemmän inspiraatiota pukeutumiseen, joten nyt yritän vähän taas enemmän panostaa tuohon asupuoleen! Pukeutuminen ja asujen miettiminen on kuitenkin mukavaa puuhaa, ja kun niitä riepuja tuolla kaapissa pyörii yllinkyllin, niin miten sitä aina silti sortuu käyttämään vaan samoja vaatteita ja asusteita, kysynpä vaan?

Tapahtuuko muillekin tätä, että vaatteita on kasapäin, mutta käyttää silti aina vaan niitä samoja?:D

8 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Heippa! Oli pakko tulla kiittämään vielä erikseen kun oli niin mukava yllätys kun olit käynyt kommentoimassa blogiini. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :) Kerroinkin oman blogini puolella omia kuulumisiani, mutta mitä sinulle kuuluu? :) Mitä olet puuhaillut kun olet ollut poissa blogimaailmasta? :)

Anonyymi kirjoitti...

Näytät jakussa todella hyvälle joten ei ihme jos nämä vaatekappaleet löytävät kerta toisensa jälkeen tiensä sun ylle!

emmi kirjoitti...

Olen sitä mieltä, että sulle noi jakut sopii niin täydellisesti, että ei mua ainakaan ole häirinnyt vaikka ne toistuvasti näkyvätkin päivän asukuvissa. Oot selvästikin löytänyt tyylisi :)

Katariina kirjoitti...

Täältä löytyy toinen, joka jämähtää käyttämään tiettyjä vaatteita tai asukokonaisuuksia :D Jakut kuuluvat omaan jokaviikkoiseen pukeutumiseeni, mutta toisaalta ne ovat klassisia ja hyvännäkösiä tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivia vaatteita, joten miksipä ei ;) Sulle sopii kyllä älyttömän hyvin varsinkin toi harmaa jakku! :)

Life with Satu kirjoitti...

Ei jakuissa mitään vikaa ole, sopivat sulle ihan älyttömän hyvin sellaiset. Ymmärrän kyllä tuon, että samanlaista pitää joka päivä, niin se on mullakin, vaikka vähän koetan saada aikaan vaihtelua, niin kyllä asut vaan saman tyyppisiä päivästä toiseen tuppaavat olemaan.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitti kommentista itsellesikin! :) <3 Kävinkin lukemassa vastauksesi, ja pitääkin sinne tulla vielä vastalemaan, kun varmemmin aina sit sieltä ne vastaukset bongailee, omasta blogista nimittäin ;) Miulle kyllä kuuluu kans muuten hyvää, mutta koulussahan nyt tunnetusti on näin keväällä kiirettä. Onneksi sitä on jäljellä enää vajaat 3 viikkoa, ja sitten alkaa pitkä loma koulusta!8) Tuossa blogitauolla tosiaan en varmaan muuta tehnyt kun koulujuttuja, laskin nimittäin, että parin viikon ajan tein joka ikinen päivä jotain koulutehtäviä ja luin tentteihin, huh! Mutta jospa tämä tästä!:)

Anonyymi: Voi kiitos paljon! Kiva kuulla :) Juuri tollaset lyhyemmän malliset jakut tuntuvat omasta mielestänikin ihan miulta :D

emmi: Kiitoksia siullekin 8) Juuh, jakku on kyllä ehdottomasti yksi tyylini kulmakivistä, mutta muuten se tyyli ehkä onkin tosi vaihteleva - välillä on kiva pukeutua ihan niin simppelisti kun vaan mahollista, mutta jonain päivinä on hauska "räväyttää" vaikka nahkashortseilla. Mutta jakut on ne jotka pysyy, heh ;)

Katariina: Hahaa, sinäkin!:D Joo tää on kyllä niin perus! Totta, jakku käy kyllä melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja niillä saa niin mukavasti vaikka millasia asuja aikaseks, eli tosiaan miksipä ei 8) Ja kiitos, se harmaa on kyllä ihan tosi kiva miustaki!:)

Dahlia: Kiitti paljon!:) Joo nyt kyllä kaipailen vaihtelua jakuista, vaikka oon varma, että en varmasti ikinä niihin kyllästyisi, vaikka joka ainoa päivä niitä pitäisinkin ;D Ja ainakin se miun valkoinen jakku (sitten kun se päälleni eksyy) tulee olemaan sitten tosissaan vaihtelua, mutta nyt jos tähän väliin jotain muuta ;)

maisamiisa kirjoitti...

Hyvältä näyttävät jakut! Harmaata olen itselleni etsinyt, mutta sopivaa yksilöä ei vielä ole vastaan tullut.. Mulla on päällä ihan liian usein farkut+neuletakki, ärsyttää kun pitää niin usein laittaa tuttua ja turvallista päälle vaikka kaapissa olisi kaikkea muutakin kivaa..

Hanna-Reetta kirjoitti...

maisamiisa: Kiitoksia kiitoksia! :) Mielestäni Hennesillä on tosi kivoja harmaita jakkuja ollut useampaakin mallia, ne kannattaa erityisen tarkkaan katsoa ;) Vaikka en nyt tiedäkään, millaista etsit!:D Ja totta, aina sitä vaan pysyy tutussa ja turvallisessa.. Mutta toisaalta miksi ei, kun tutuissa on kaikista kotoisin olla ;)