18. kesäkuuta 2012

London shopping part V - Burberry outlet

Heips!

Aloitan taas kerran postauksen sillä iän ikuisella huhhuttelulla: HUH mikä kiire on taas ollut!:D Aloitin pari viikkoa sitten kesätyöt myyntisihteerinä yhdessä kiinteistönvälitysfirmassa, ja sitä kuuluisaa uuden oppimista on kyllä riittänyt ihan kotiin asti niin kovin, ettei blogiin ole ollut miulla mitään asiaa vähään aikaan. Nyt on työruuhkat jo helpottanut (ainakin tällä kotirintaman saralla :D), että taas ehtii välillä tännekin ;)

Mutta asiaan. Nyt tulee sitten se ihan vihoviimeinen Lontoon shoppailupostaus (eihän siitä matkasta olekaan kun kohta kuukausi aikaa, hups :D). Nimittäin Burberryn tehtaanmyymälän osalta! Vietin yhden kokonaisen päivän Hackneyn Burberry outletissa kierrellen, ihastellen, sovitellen, välissä vähän läheisessä kiinalaisessa lounastaen ja sitten taas Burberryssa kierrellen. Lorvin siellä niin kauan, että portsarit ja myyjät rupes kutsumaan minuu Madame Finlandiks :D No joo. Jos resurssit olis olleet ihan rajattomat, sieltä olis löytänyt vaikka mitä kaikkea ihanaa ostettavaa, mutta mukaani tarttui lopulta seuraavat viisi ihanaa kohdetta. Let's take a look.


Parit paidat, kauan Burberrylta haikailemani ja Lontoon ostoslistallanikin olleet bikinit, random-ostoksena tehty mini-korttilompakko sekä kengät tarttuivat outletista matkaani.

Outletissa ei ollut ollenkaan sovituskoppia, eli sinne jos joku sattuu suuntaamaan, niin kannattaa pukea sellaiset vaatteet, minkä päälle saa paitoja ja muita sovitettua. Vaatteilla oli toki vaihto- ja palautusoikeus jos väärän koon sattui ostamaan, mutta mites noi bikinit sitten?:D Niillä ei ollut ollenkaan palautusoikeutta, joten yläosaa sai vain vähän mallailtua peilin edessä. Alaosan kanssa miulla oli pienoinen paniikki, että näinköhän sopii, mutta sitten yksi myyjä kehotti, että vedä alaosa housujen päälle. Ei hitto me naurettiin sen myyjän kanssa kun siellä jossain syrjäisellä peilillä sovitin tuota alaosaa housujen päälle - mikä näky :'D No, onneksi sovitin, se nimittäin teki ratkaisevan ostopäätöksen, ja hotellilla kun vielä bikineitä ihan paineissa sovittelin, niin ihan täydellsiksihän ne sitten osoittautuivatkin :)

Mahtavan shoppailusaaliin sieltä outletista (kuin myös koko Lontoosta) sain, onnistunut reissu!:)

12 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Aaah voi ei, nyt kyllä rupesi harmittamaan etten itse tuonne outlettiin ehtinyt! Ihan mielettömiä löytöjä, kotiuttaisin itse noi kaikki vaikka saman tien! Oliko paljonkin edullisempia kuin Suomesta ostettuna olisivat olleet? :) Itse kävin vain normaalissa Burberryn myymälässä, joka oli ihan samoissa hinnoissa Suomen kanssa, mutta hitsit että toi outlet olisikin houkutellut!

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ainakin shoppailujen osalta sun reissu on ollut täydellinen! Ihania juttuja olet tuoltakin ostanut. Täytyykin pitää tuo Outlet mielessä, jos Lontooseen suuntaan :)

Nanna kirjoitti...

Ei apua kuinka ihania ostoksia :) Sä oot ollut kyllä tosi täsmäshoppailija kun oot löytänyt noin ihania juttuja :)

mad-sanna kirjoitti...

sä oot ihan burberrynarkkari :---D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Oivoi, harmi jos et siellä käynyt - se ois nimittäin ollut siulle kans ihan unelmapaikka!;) Muistelen, että sie kans sitä trenssii haikailit, niin outletissakaan ei kyl ollu mitään niitä kaikista hienoimpia trenssejä. Joitain kokeilin, mutta njääh..
Mutta niin, nuo kaikki oli siitä varsinaisesta myyntihinnasta vähintään -20 %, mutta kyllä sieltä löytyi sellaisiiki tuotteita, jotka oli jopa -70 %! Laukkuja ei kyl ollu kovin hienoja :/ Eli kyllä noilla oli ihan mukavaisen alemmat hinnat kun mitä Suomessa :) Siihen taas mie en perehtyny ollenkaan, oliko sit Suomen ja Englannin Burberryhinnoilla noin yleisesti eroja. Sit ku meet ens kerralla Lontooseen (kai meet, heh ? ;)), niin kantsii mennä tänne outlettiin! Ite en käyny ollenkaan niissä perus Burberryn myymälöissä, kun kaiken tiesin ostavani joko lentokentältä tai outletista :)

Reetta: Heh, voi no niinpä!;) Kiitti!:) Ja ehdottomasti tää kandee laittaa korvan taa, kaikki tuotteet on nimittäin ymmärtääkseni poikkeuksetta ainakin sen -20 %!:) Näin mie ainakin käsitin.

Nanna: Hahaa, kiitos :D Ja jep, mulla oli Lontooseen pienimuotoinen ostoslista, että mitä ainakin pitää ostaa, mutta monia random-ostoksiakin kyllä tuli tehtyä ;) Näitä "kalliimpia" ostoksia, kuten molemmat laukut ja Burberryn bikinit, oli ainakin mietitty jo kauan ennen reissuu :)

mad-sanna: Myönnetään, näin taitaa olla :DD Burberry on vaan niin miun suosikki <3

Anonyymi kirjoitti...

Nuo kengät <3 tiedätkö saiskohan noita jostain tilattua, ihan huikean IHANAT!!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Voi kun tietäisinkin :( Niin Burberry-addikti kun olenkin, niin kyseisen merkin nettikaupasta en kyllä tiedä juuri mitään. Olisikohan siellä? Mutta netissä en ole kyllä itse törmännyt vastaaviin, harmi :( Mutta kiitos, nuo ovat kyllä miun yhet ihan suosikeimmista, ja niin mukavat kävelläkin!! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Olen suunnittelemassa matkaa Lontooseen ensi kesälle ja googlettelin tuota outlettia ja löysin blogikirjoituksesi. Tekisi mieli itsekin käväistä tuolla jos vaan uskallan lähteä sitä etsimään. Ajattelin kysäistä että millä mahdoit mennä tuonne? :) On kartan perustellan ainakin melkoisen matkan päässä Lontoon keskustasta..

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: No moikka! :) Suosittelen kyllä ihan sataprosenttisesti käymään tuolla outletissa, oikein harmittaa kun en ottanut kameraa shoppailumatkalleni Lontooseen mukaan, kun tuolta olis ollut ihana ottaa kuvia!:) Siellä on mitä ihanimmat myyjät joille kyllä suomalainen turisti jää mieleen (heillä kun käy "vain" venäläisiä siellä :D), ja ovat vielä jotenkin entistäkin kohteliaampia ja tuttavallisempia suomalaiselle, tai ainakin olivat minulle :D

Minä majoituin Lontoossa vain ja ainoastaan tämän outletin takia Hackneyn kaupunginosaan, eli itse kävelin hotelliltani outlettiin, kun matka oli niin lyhyt :) Mutta meninhän minäkin Hackneyhyn keskustasta. Voi hitsi kun tarkemmin muistaisin ne kaikki reitit mitä menin, mutta muistan ainakin, että jonkun kaupunginosan juna-asemalta menin doubledeckeriin (eräs ystävällinen juna-aseman työntekijä neuvoi minulle oikean bussin, ja tarkistin sen vielä niistä bussikartoista, eli kannattaa kysyä apua!:)) ja painelin sillä n. 15 minuutin mittaisen matkan Hackneyhyn. Bussissa kuulutettiin kaupunginosien nimet aina pysäkin lähellä, ja heti kun kuului "Hackey Wick" (tai jotain sellaista), jäin pois. Siitä pysäkiltä oli ainakin hotellilleni lyhyt matka, ja hotelliltani taas sinne outlettiin oli melko lyhyt matka :) Mutta bussilla suosittelen sinne joka tapauksessa menemään: on kaikista halvin vaihtoehto, ja vaikka itseeni ihan jännitti että oonko edes oikeessa bussissa kun matka vei niin kauan, niin perille kyllä pääsin!:) Voin yrittää etsiä niitä mun matka karttoja, ja varsinkin sitä, että mistä kaupunginosasta menin tuohon bussiin, koska ihan lontoon keskustasta se ei ollut... Muistaakseni menin koko matkan niin, että Lontoon lenotkentältä menin junalla johonkin, ja sitten siitä yhdellä (vai oliko peräti kahdella) metrolla johonkin, ja siitä sitten bussilla. Yritän etsiä sulle ne mun paperit, ja tuun tähän uudelleen kommentoimaan jos ne löytyy! :) Tästä pitkästä kommentista nyt tuskin ihan älyttömästi oli apua, mutta yritän ettii viel ne paperit :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon! Siitäkin on jo apua että tietää että joku on sinne julkisilla löytänyt :D Olen ehkä hieman arka kulkemaan busseilla joten yritän keksiä jos sinne pääsisi jotenkin esim. metrolla. Taksikyyti on varmasti aivan liian kallista. Tai sitten pitää tosiaan kysyä neuvoa ja uskaltautua bussiin :) Itse majoitun Bayswaterilla aivan keskustan tuntumassa, joten Hackneyhyn on melko pitkä matka. Parasta jatkaa googlettelua ja kartan tuijottamista, mutta jos löydät karttasi niin linkitä toki! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon! Siitäkin on jo apua että tietää että joku on sinne julkisilla löytänyt :D Olen ehkä hieman arka kulkemaan busseilla joten yritän keksiä jos sinne pääsisi jotenkin esim. metrolla. Taksikyyti on varmasti aivan liian kallista. Tai sitten pitää tosiaan kysyä neuvoa ja uskaltautua bussiin :) Itse majoitun Bayswaterilla aivan keskustan tuntumassa, joten Hackneyhyn on melko pitkä matka. Parasta jatkaa googlettelua ja kartan tuijottamista, mutta jos löydät karttasi niin linkitä toki! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Ole hyvä vain :) Jep, julkisilla ehdottomasti kannattaa mennä, kun nimittäin taksin hintoja kyselin lentokentällä, niin se infotiskin mies arveli taksin Hackneyhyn kustantavan peräti 120 puntaa!!!:O En tosin tietty taksilla kulkenut tai hintoihin sen kummemmin itse perehtynyt, mutta näin tämä herra minulle kertoi...:D Kannattaa metro vaikka ottaa vaihtoehdoksi, silläkin varmasti pääsee :) Toivottavasti löytyy hyvä ja edullinen tapa matkustaa sinne!

Löysin muuten yhden Lontoo-oppaan, johon olin tehnyt pikkuisen merkintöjä! Eli nyt kun oikein tarkasti muistelen, niin olisinko mennyt ensin junalla lentokentältä Paddingtoniin, sitten siitä "Hammersmith & City" -nimisellä undergroundilla Liverpool Streetille, ja Liverpool Streetiltä menin sillä bussilla Hackneyhyn, ja siinä meni se n. 15 min! Hei joo noin se meni!!:) Mutta sit menin kyllä lentokentälle Hackneysta kahdella metrolla, eli näistä todella kannattaa ottaa selvää ennen kun menee sinne, eikä tehä niikun mie, eli mennä vaan ummikkona lentokoneesta kentän infotiskille kysymään, että kuinka pääsen hotellilleni! :'D Noh, opinpahan ainakin, että ensi kerralla selvitän kaiken etukäteen, vaikka vain Tallinnaan olisin menossa :'D