10. joulukuuta 2012

sinä kysyit, minä vastaan

Tässä tulisi nyt vastailupostauksia mukaviin kysymyksiinne! Jaottelin kysymyksiä aihealueittain, eli jos kysyitte monta kysymystä (niiku moni tekikin<3), niin älkää ihmetelkö, kun eivät välttämättä ole peräkkäin!;)


Minä

Missä kaikissa maissa oot käynyt? Entä onko tällä hetkellä reissuja tiedossa tai suunnitteilla?
Olen käynyt jenkeissä Dallasissa sekä Tsekissä, Venäjällä, Ranskassa, Englannissa, Rodoksella ja Virossa. Eli aivan liian harvassa omasta mielestäni!:D Meillä itseasiassa onkin reissusuunnitelmia helmikuun tienoolle Jonin kanssa, mutta mitään ei olla vielä varattu. Tässä vaiheessa paljastan vasta, että luvassa olisi matka lämpöiseen!;)

Harrastatko tällä hetkellä mitä? Onko jotain mitä haluaisit harrastaa? Mitä olet harrastanut nuorempana?
Nyt en harrasta muuta kun lenkkeilyä, ja tykkään katsoa leffoja ja lukea kirjoja sekä shoppailla ja sisustaa, mutta jotenkaan en miellä niitä harrastuksiksi ihan kuitenkaan :D Nyt kun on ihana talvi, niin pääsee taas talviurheilemaan (hiihtämään!!<3), mikä on mielestäni ihan parasta!:) Ja onhan tämä blogikin harrastus. Nuorempana olen harrastanut mm. ratsastusta, telinevoimistelua, pianon soittoa, cheerleadingia sekä hetken balettia.

Sano kolme kaunista julkkisnaista mielestäsi.
Eva Longoria, Nicole Kidman ja Cameron Diaz.

Minkälaista musiikkia kuuntelet? Lempiartisteja, bändejä..?
Hyvin vaihtelevaa: suosikkibändejä ovat esim. Dire Straits, Marilyn Manson, Celldweller, Sonic syndicate, Soilwork, Disturbed, HIM ja Kent, mutta tykkään myös counrty-musiikista (!!) sekä iskelmästäkin (!!!). Michael Jacksonin musiikista tykkään myös aivan valtavasti. En kuuntele ollenkaan mitään NRJ:n rämpytyksiä.

Mitä seuraat telkkarista?

Salkkareita! Muut sarjat joita seuraan tällä hetkellä (en tosin telkkarista, mut...) ovat The walking dead, The big bang theory, Oz ja Simpsonit. Täykkärit on lemppasarja :)Mitkä on mielestäsi kolme parasta luonteenpiirrettäsi? Entä huonointa?
Parhaat: luotettava, täsmällinen ja sosiaalinen, huonoimmat ehkä malttamattomuus, itsepäisyys, ja hmm joskus myös pikkutarkkuus osoittautuu huonoksi puoleksi.

Mikä on sun lempiruokasi?
Kala melkeinpä kaikessa muodossa sekä hirven liha, mmm!

Lempipaikkas maailmassa?
Savonlinnasta tykkään erityisesti kesällä <3

Tykkäätkö leipoa pipareita? :D
Kyllä!:D Pian pääseekin taas leipomaan kun kestitsen kavereita pikkujoulujen merkeissä ^^,

Mitä teet sillonku sulla on tylsää?
Miulla ei pääse koskaan olemaan tylsää kun aina teen jotain :D Jos ei ole koulua, töitä, kouluhommia tai kodin siivoamista täällä Mikkelissä, niin sillon luen, lähen lenkille tai leivon. Tai sitten lähen Savonlinnaan. Ei miulla oikeestaan koskaan ole tylsää, heh!Miten vietät joulua?
Kotosalla Savonlinnassa perheen luona.

Teetkö uudenvuodenlupauksia? Jos kyllä, niin mitä? 
En yleensä tee, mutta nyt suunnittelin, että aloitan oikein kunnolla "hiustenhoitokuurin" ensi vuonna; ostan ihan kunnon hiustenhoitotuotteet ja alan muutenkin enemmän kiinnittämään huomiota hiusten hyvinvointiin. Mutta ei tuo nyt mikään lupaus ehkä tule olemaan.

Luetko lehtiä, ja jos niin mitä?
Juu! Elle, Kauneus & Terveys ja sisustuslehdet ovat kivoja!:)

Mikä oli sun lapsuuden unelma-ammatti?
Vaihteli usein, mutta pisimpään lapsena oli ratsastuksen opettaja.

Katsotko mieluummin elokuvia vai luetko kirjoja? Millaisia?
No sekä että, mutta nykyään mieluummin katson elokuvia, kun Jonilla on niin hyvät pelit ja vempeleet leffojen katseluun. Rakastan kauhuleffoja, mutta Joni ei niistä niin piittaa, joten niitä harvemmin katsotaan. :( Toisiksi parhaita ovat kaikki räiskintä action-leffat, eilenkin katsottiin Transporter (mmmm Jason Statham ^^,) Kirjoissa tykkään jännäreistä ja myös kauhukirjallisuudesta, mutta seuraavaksi ovat vuorossa klassikot ja historiakirjallisuus (nimimerkillä lainasin juuri tiiliskiven; Sinuhe egyptiläisen!;)).Keräiletkö tai "keräiletkö" mitään, esim. astioita tms?
Sisustustavaraa. Pentikkiä ja Iittalaa on tullut kerättyä, astioista Villeroy&Bochia sekä Arabian KoKoa ja Teemaa keräilen. Tärkein keräilykohteeni on kuitenkin Muumimukit, joita minulta löytyykin jo tasan 40 kpl <3

Oletko yllytyshullu? Mikä on hulluin tekemäsi asia?
Juu olen, minut on todella helppo saada kaikkeen hulluun mukaan!;D Benji-hyppy oli kai hulluin tempaus.

Oletko kesä- vai talvi-ihminen? Mikä on suosikki vuodenajassasi parasta?

TALVI, ehdottomasti! Talvessa parasta on talviurheilu, tunnelmallisuus, lumi, pimeys, joulu, lenkkeily (tykkään lenkkeillä talvella jpaljon mieluummin ku kesällä) ja vaikka mikä muu! Talvessa myös parasta on se, että miellän ulkomaanmatkustelun ja aurinkolomat talveen, kun yleensä talvella siellä ihmiset käyvät. Itse olen ollut aurinkolomalla vasta kerran elämässäni (viime keväänä), mutta nyt mennään näillä näkymin jo helmikuussa aurinkolomalle!!!;)


Koti ja asuminen:

Kumpi on susta kivempi kaupunki Savonlinna vai Mikkeli? Sano kolme huonoa ja kolme hyvää asiaa Mikkelistä ja Savonlinnasta :)
Savonlinna on kivempi. Savonlinnan plussat: upea kesäkaupunki (paljon ihmisiä silloin), kaunis satamakaupunki ja nähtävyydet, ja huonoa sit on taas se, että talvella siellä on tosi "autiota", huonosti työpaikkoja sekä opiskelupaikkoja (omaan makuuni), ja ehkä ne huonot shoppailumahdollisuudet ;) Mikkelissä hyvää on mainio sijainti minulle (etäisyydet sellaisiin kaupunkeihin, joissa itse käyn "usein") ja opiskelutarjonta sekä kaupat! Huonoa taas "rumuus" (sanon aina että Mikkeli on ruma kaupunki :D), aivan erittäin pienet piirit (ihan niiku Savonlinnassa tai muualla ei olis tämä "ongelma") ja vähän lattea tunnelma. Tunnelma ehkä siinä mielessä, että en oikein osaa viihtyä täällä.

Missä kaupungissa haluisit asua tulevaisuudessa? Onko siis joku susta niin kiva kaupunki, että haluaisit sinne vielä muuttaa?
Savonlinnassa tulen vielä asumaan, mutta muita ihania kaupunkeja olisivat Jyväskylä, Oulu, Turku tai Tampere.Haaveiletko ulkomailla asumisesta?
En oikeastaan. No eläkepäivinä kakkoskodin haluaisin sijaitsevan jossain lämpimässä!;) Ja voisin kyllä kuvitella asuvani ulkomailla jonkin aikaa elämästäni, mutta en siitä varsinaisesti haaveile.

Mikä tuotetta siulta löytyy kotoa eniten erilaisia?
Hmm, eniten erilaista? Voi olla että ymmärrän kysymyksen ihan täysin väärin, mutta ehkä kosmetiikka on sellanen, mitä on eniten kaikkia erilaisia merkkejä?:D Edit// Aivan ehdottomasti huulimeikkejä; huulikiiltoja, -punia sekä -rasvoja löytyy aivan järjetön määrä. Niitä on ehdottomasti kaikista eniten kertynyt nurkkiin!:D

Mikkelin plussat ja miinukset asuinpaikkana nuoren naisen näkökulmasta? :) Opiskeluhakujen aikaan tuntuu Mikkelin AMK:n mainokset pyörivän ainakin nrj:llä(?) ja mun käsitys ennen Mikkelistä oli aika kuivat, mutta käsittääkseni Mikkeli on parantanut imagoaan ja kaupunkikuvaansa eli ehkä opiskelijatkin voivat viihtyä siellä? :D
Mikkelin plussat ja miinukset olikin tuossa vähän aikaisemmassa kysymyksessä :) MAMK:n mainoksia pyöritellään mediassa paljon, sillä MAMK on laadultaan parhaimmistoa vertailuissa (sanooko ne peräti kansainvälisellä tasolla), ja MAMK parantaa jatkuvasti opetuksen ja ohjauksen laatua monenlaisten palautekanavien avulla. Korkeasti laatusertifioitu koulu houkuttelee, sillä MAMK:in tarkoituksena on kehittää koulutusta niin, että työllistyminen meillä opiskelijoilla olis valmistumisvaiheessa erittäin hyvä!:) En ole Mikkelissä asunut kun 2,5 v, mutta uskoisin, että imago on mennyt vain nousevaan suuntaan! Check THIS! ;)


Opiskelu/työ:

Opiskeletko? Mitä?
Opiskelen kyllä, Mikkelin AMK:ssa tradenomiksi.

Ajattelitko tuon tutkinnon jälkeen jatkaa vielä opiskelua vai joko saa riittää?

Aion vielä opiskella jatkossa ehdottomasti lisää. "Pelkäksi" tradenomiksi en tule jäämään :)Mihin ammattiin valmistut?
Tradenomiksi, markkinoinnin alan asiantuntijaksi.


Oletko jossain töissä?

Jep, koulun ohella olen töissä eräässä myymälässä.

Olen vasta vähän aikaa seurannut blogiasi, ja minua kiinnostaisi kuulla vähän koulutus- ja työtaustaasi? Eli minkä alan ihmisiä olet?
Tosiaan lukion ja yhden välivuoden jälkeen opiskelen nyt MAMK:ssa tradenomiksi, vielä siis en ole miltän alalta valmis :) Nyt on kolmas vuosi menossa, eli vuoden päästä viimeistään näihin aikoihin valmistun. Töitä olen tehnyt yhdessä myymälässä melkein koko opintojen ajan, ja työtausta onkin muutoin ollutkin sitten kesätöitä erilaisissa paikoissa, esim golf clubin kahviossa pari kesää ja kiinteistönvälityksessä :)

Muut ihmiset:

Missä tapasitte poikaystäväsi kanssa ja kuinka kauan olette seurustelleet? Asuuko hän edelleen Savonlinnassa? Oletteko harkinneet yhteenmuuttoa? Aiotteko mennä tulevaisuudessa naimisiin tai hankkia lapsia?
Niinkin kliseisessä paikassa kuin baarissa tavattiin itseasiassa kolmen päivän päästä tasan neljä vuotta sitten! Ollaan seurusteltu nyt 3,5 vuotta. Asuu Savonlinnassa, ja toki ollaan mietitty yhteenmuuttoa. 3,5 vuoden seurustelun aikana tulee kyllä puhuttua tulevaisuudesta muutenkin, eli naimisiinmenosta ja lapsistakin on puhetta ollut, mutta ihan liian aikaista vielä.

Monta hyvää ystävää sulla on?

Minulla on onneksi todella monta erittäin hyvää ystävää. Yleensä sanotaan, että hyviä ystäviä voi olla vain pari, mutta kyllä minulla sellaisia on ainakin kahdeksan <3


Materiaa:

Jos joutuisit käyttämään yhtä laukkua koko loppuelämäsi, minkä valkkaisit? :)
Ei tälläsiä saisi edes kysyy!:D Juuri tällä hetkellä se taitaisi olla Bayswater tai tämä Burberry. Ehkä tuo Burberry, kun siihen mahtuu niin hirveästi tavaraa!Mitkä on sun kolme lempi vaatekauppaa?
Suomessa paras on Zara, harmi kun niin harvoin pääsee :'( Tykkään myös perus Hennesistä sekä Cubuksesta.

Kuinka paljon sulla menee kuukaudessa keskimäärin rahaa vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin?
Tää on hankala kysymys, sillä vaihtelee TODELLA paljon. Joskus on kuukausia, jolloin en osta yhtään vaatetta tai asustettakaan, mutta sitten jos johonkin kuuhun sattuu esim. Helsinginreissu, niin sitten summa on kyllä ihan reippaasti monia satasia. Enemmän nykyään tilaan netistä kun käyn kaupungilla shoppailemassa. Heitän nyt tähän, että keskimäärin kuukaudessa noihin juttuihin menee 200 € jos ajatellaan ääripääkuukausien (eli kun joskus en osta yhtään ja toisinaan taas niidenkin kuukausien edestä) keskiarvoa, heh :D Onneksi et laittanut tuohon kysymykseen mukaan kosmetiikkaa, koska summa nousisi heti roimasti x)

Jos saisit käyttää vain yhden merkin kosmetiikkaa, mikä se olisi?
Dior.

Minkä liikkeen haluaisit Mikkeliin mitä siellä ei vielä ole?
Zaran, mutta tuskin tulossa :D Dinskon haluisin tänne ihan hirmuisesti, ja myös Cubuksen.

Sun lemppari asukokonaisuus?
Supertiukat farkut, ihan perus paita, jakku, jäätävät korkkarit, luksuslaukku ja huivi :)Mikä on lempilaukkusi?
Kaikki kunnia ikisuosikeille, eli kaikille omistamilleni Burberryn laukuille, mutta nyt juuri tällä hetkellä voiton vie Bayswater.

Mistä laukusta haaveilet tällä hetkellä?

Pradalta tämä murunen!<3

Kuinka paljon olet valmis maksamaan laukusta?

Olen kyllä tuon äskeisen linkittämän Pradan verran, 1 350 €. Ajattelen aina, että laukku saa olla melkeinpä minkä hintainen hyvänsä, mutta jotta sen ostaisin siihen hintaan, sille tulee olla aina joku merkitys. Tuo on jo sen hintainen, että merkityksen pitää olla todella iso; eli siksipä Pradan laukku on minulta minulle valmistujaislahja :) "Sitten isona" (=vakityöpaikka) oon ihan varmasti vielä enemmänkin valmis maksamaan, esim Chanelin verran.

Jos saisit valita vain kolme kosmetiikkatuotetta autolle saarelle, mitkä ne olisivat?

Kasvovesi, suojakertoimellinen kosteusvoide kasvoille sekä rusketusta edistävä aurinkovoide tai -öljy.

Blogi:

Onko blogin pitäminen muuttanut sun elämää jotenkin, tuonut lisää itsevarmuutta tms?

Ootko tutustunut muihin bloggareihin blogin myötä? 
Ei oikeastaan muuten kun viemällä aikaa, heh :D Siis positiivisessa mielessä tottakai. Ja ilmanmuuta olen saanut huimasti inspiraatiota erityisesti sisustamiseen ja pukeutumiseen, mutta myös ruuanlaittoon ja kaikkeen nippelitekemiseen blogien kautta, eli on se tehnyt minusta ainakin idearikkaamman!;) En ole varsinaisesti ystävystynyt, mutta tutustunut olen kyllä muutamaan bloggaajaan siten, että ehkä enemmän tulee kommentoitua heidän kanssaan.


Meinasitko tehdä ikinä blogiisi asuntopostausta? Jos kyllä, niin milloin? Ja jos et, niin miksi et? :)
En usko että teen sellaista kokonaisvaltaista asuntoesittelyä, mutta pikku yksityiskohtia on luvassa varsinkin näin joulun alla!:) Ja muutenkin pieniä sisustusjuttuja varmasti tulee välillä postattua :) En oikein tiedä syytä miksi en tekisi, mutta jotenkaan en halua esitellä tätä puoliksi valmiiksi kalustettua asuntoa hirveesti, kun läheskään kaikki ei ole oman käden jälkeä, hehee :D

Mitä mieltä Joni on siitä että pidät blogia? Lukeeko hän sitä?
Ihan neutraali hää on asian suhteen, silloin tällöin kurkistaa tänne kyllä.

Oletko päässyt tekemään minkäänlaisia yhteistyöprojekteja blogisi kautta?:) 
En ole.

Miten omasta mielestäsi olet kehittynyt bloggaajana? 
Ainakin valokuvat ovat ehkä parempia kun ihan alussa :D

Lempiblogisi, jos pitäis valita vaan yksi?
A Secret Trove of Luxury.Mitä mieltä oot blogien kaupallistumisesta ja mainostamisesta blogeissa?
Erittäin tärkeä mainonnan keino, nykypäivää! Markkinointia opiskelevana ihmisenä näen blogimainonnan tosi tärkeänä, mutta liika on liikaa: jos jokatoinen postaus on mainontaa, niin blogi alkaa olee mauton nettikauppa, tämä on mielipiteeni. 

Milloin perustit tämän blogin ja mistä idea lähti? :)
Kaksi vuotta sitten perustin, ja mielessä oli ollut blogin perustaminen, niin ehkä aika oli sopiva juuri silloin, kun olin muuttanut omilleni jokunen aika sitten!:)


Noin, siinä olivat kysymykset! Olipa niihin mukava vastailla!:) Pitääkin joskus tehdä tämä uudelleen! Postauksen kuvina on weheartitistä otettuja kuvia, jotka kuvastavat miun kahta tämän hetkistä tunnetilaa: joulumieltä ja matkakuumetta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarkotin tuon kysymyksen et mitä tuotetta siulta löytyy kotoa eniten niin, että mitä kosmetiikkatuotetta siulla on eniten/keräätkö jotakin/mitä kertyy eniten nurkkiin? Esim. eniten kasvovoiteita tms.. :)yleensä kaikilla on joku heikko kohta mihin menee enemmän rahaa ;) -M

Hanna-Reetta kirjoitti...

M: Aaaa oke, sorry!:D Joo sitten se onkin erittäin helppo hysymys: HUULIMEIKKEJÄ löytyy kaikista eniten! Oikeesti miulla on aivan jäätävä määrä huulikiiltoja, -punia ja -rasvoja, joista olis varmaan joskus aihetta kokonaiselle postaukselle! :'D Pitääkin korjata tää tuohon vastaukseen!:) Ja huulimeikkejä en edes mitenkään erityisesti keräile, mutta niitä todellakin nimenomaan vaan kertyy nurkkiin, hehe!:D Muita, mitä kertyy aina paljon, on luomivärit, meikkivoiteet (jotenkin tosi hämmentävää tämä :D) ja kasvonaamioita, mutta ei ollenkaan siinä määrin, mitä noita huulimeikkejä!;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva löytää jonkun mikkeliläisen blogi! Itsekin muutin Helsingistä Mikkeliin opiskelujen takia (opiskelen Aalto-yliopistossa Mikkelin kampuksella), mutta kiva lukea vähän muiden elämästä kun oman koulun opiskelijoiden :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Ooo, kiva kuulla, että siellä on "uus-mikkeliläinen" blogiani lukemassa!:) Tervetuloa seurailemaan, kiva kun kommentoit!:) Mukavaa uuden vuoden odottelua!