1. joulukuuta 2012

sinistä ja punasta

Pyörähettiin Jonin kanssa kaupungilla viime keskiviikkona, ja sillon valikoitui tämmönen asu päälle:

Paita ja housut / hm, huivi ja laukku / LV, kengät / Dinsko

Takki / Vero Moda

Kaupungilta en shoppaillut muuta kun joulukorttitarvikkeita (kääk niidenkin tekemiseen pitäisi löytää jostain aikaa!), mutta meillä ei varsinaisesti ollutkaan tarkoituksena edes shoppailemaan lähteä, vaan tarkoitus oli mennä yleisesti pyörimään jossain sosiaalisessa ympäristössä :) Tuntuu kyllä ihan käsittämättömältä ajatella viime keskiviikkoa, kun tuollainen kangastakki päällä tarkeni kaupungilla vielä ihan siedettävästi olla. Onneksi kuitenkin nyt ne oikeat talvikelit alkavat olla täällä, joten ihan mieluusti jäi punainen kangastakki viimeiseksi välikauden takiksi tänä vuonna :)

Tänään oli työpäivä, joten Savonlinnaan ei viikonlopuksi tullut lähdettyä :/ No, tässä on hyvin aikaa tehdä melkoinen kasa kouluhommia pois alta, ja huomenna alkaa myös joulusiivous (joka ikävä kyllä nyt jäi joulukuun puolelle). Tämä viikonloppu menee sitten esimiesosaamisen ja sijoitustoiminnan, sekä järkyttävän monen teekupillisen parissa.

Muistakaa kysymyspostaus ja arvonta täällä!!:)

3 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihana asu!!! Sulla on tosi hyvä laukkumaku ;)

Anonyymi kirjoitti...

Nättimys. :) Upeen punanen takki, wau. JA parasta näissä kuvissa on ehkä lumihiutaleet hiuksillasi - kaunis pikkulisä ;)

Satu
Indie by heart

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Kiitti!<3 Hahaa, ja eikös niin!;)

indie by heart: Voi kiitos siulle!:) Tuo takki on kyllä just täydellisen punainen. Vaikka punaisesta en värinä muuten juurikaan edes pidä (paitsi tietty näin jouluna<3), niin tuossa takissa se on juuri täydellinen. Ja hehe, joo lumihiutaleet ja lumi, mmmmm ^^, Hauskasti kyllä jääny hiuksiin!:D