29. tammikuuta 2013

Kuopiosta kotiutettu

Käytiin lauantaina Jonin ja hänen porukoiden kanssa Kuopiossa tsekkaamassa uusi kauppakeskus Matkuksessa (tai miulle ja Jonille se oli enää uusi, muu seurue oli jo tutustunut paikkaan aiemmin). Tehtiin myös Ikea-ennätykset, kierrettiin sekä inspiraatiopuoli sekä myymälä 20 minuutissa läpi. Sieltä ei tarttunutkaan mukaan muuta kun "tarrarullaattori" (lue: se tarrarullajuttu, jolla poistetaan koirankarvat jakuista ;)) ja vararullia, valkoisia puuhenkareita sekä kaksi harmaata koristetyynynpäällistä. Niitä nyt ei tarvitse tänne kuvailla, mutta kolme löytämääni vaatetta sensijaan piti ;)


Nude peblumhelmainen pitsiunelma löytyi Vilasta. Siellä olis ollut myös ihan täydellinen musta pitsipeblumtoppi, mutta yhyy ei ollut kokoja. Ehkä löytyy netistä se. Tuo nude pitsiunelma päätyy kylläkin vaatekaappiin kuukaudeksi, sillä sain päähänpnttymän, että tuo näyttää vieläkin paremmalta ruskettuneella iholla. Eli odotellaanpas nyt ensin Egyptin reissua, ennen kun saatte asukuvaa tuosta :)


Katoin kerran Jordan: Povipommin päiväkirjaa (tiedän, lol), ja näin Katie Pricella aivan jäätävän hienon neonkeltaisen virkatun paidan. Yritin sit ihan villinä etsiä siitä kuvaa ja paitaa netistä mitä jännittävimmillä hakusanoilla, mutta eipä sitä sitten löytynyt. (Pitää ehkä tehdä asia joskus vaikeimman kautta, eli etsiä kyseinen jakso jostain nettisivuilta ja ottaa PrtSc paidasta :D) Joka tapauksessa oon ettiny siitä asti täydellistä neonkeltaista virkattua paitaa. Tämän neoneuleenhan ystäväni sai miulle Hennesin netistä tilattua, mutta nyt löyty taas astetta identtisempi versio, mitä oli Katien upea paita. Tää löytyi Vero Modasta.


Viimeisimpänä esittelyyn neonkeltainen (hyvinkin ruttuinen) perustoppi, jota ei oikeastaan olis ehkä edes tarvinnut esitellä :D Ostin tän Vero Modasta ihan vain tuon ylempänä olevan neonkeltaisen paidan alle, se kun sattuu olemaan edestä täysin läpinäkyvä verkko, kuten kuvasta näkyy.

Eli laatu (=etsinnässä olleet) korvasi tällä shoppailukerralla määrän. Ostin lisäksi Iittala outletista yhden Savonia-lusikan, mutta myös sitä en kokenut kovin aiheelliseksi esitellä täällä :D Neonkeltaista, tai keltaista yleensä alkavat vaatekaupat olla pullollaan. Ihanaa, että juuri keltainen on yksi tämän kevään väreistä, ite kun tykkään keltaisesta pukeutumisessa valtavasti! Mikä väri voisikaan olla upeampi rusketuksen kanssa?? Eli selvää on, että ylempänä esitellyt neonkeltaiset paidat odottavat nekin Egypti-rusketusta. Seuraava keltainen unelma on myös jo kiikarissa, mutta tähän meinaan odottaa Hennesin verkkokauppaan alekoodin ennen kun tilaan ;)

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ne Ikean tarrarullat on ihan tosi käteviä koirataloudessa puhdistamaan karvat sisustustyynyistä =) Hinta-laatu -suhde kyllä kohdallaan.

mad-sanna kirjoitti...

keltane on mun lemppaväri :D oon ihan kkkkreeisinä siihe värii!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Elli: Kyllä vaan! Miullakin kun kotopuolesta löytyy pieni karvakasa, niin on oikein mukava välillä huomata, miten tummat vaatteet ovat ihan irtokarvojen peitossa :D se on kyllä pelastuslaite!:D

mad-sanna: Joo keltanen on kyllä tosi piristävä ja ihan mahtava väri - just kesällä rakastan yli kaiken pukeutua keltaseen!<3 Odotan jo innolla kirkkaankeltaisten Lontoosta kotiutettujen shortsien pukemista ensi kesänä, viime kesänä kun huonojen kelien takia jäivät korkkaamattomiksi... -.-