29. tammikuuta 2013

uusi paita in action

Tälle päivälle valikoitui asuksi ensimmäisen kerran näistä kolmesta täydellisestä paidasta musta versio. Pusero osoittautui käytössä mukavan tuntuiseksi, ja ohuesta materiaalista huolimatta se ei onneksi ollut läpikuultava, mitä vähän jännäsin alkuun. 

Paita ja korut / hm, housut / Cubus, laukku / Burberry, kengät / Dinsko


Oon kovin ihastunut tuon tyylisiin paitapuseroihin, ja näitä vaatehuoneeni suorastaan huutaa lisää. Listasin joskus satavuottasitten täällä tyylini kulmakiviä, ja nää paitapuserot ovat kavunneet kyllä yhdeksi tyylini kulmakiveksi. Voisinkin joskus tehdä tuoreemman postauksen tyylini kulmakivistä - vaikka sinne ne korkeavyötäröiset housut ja jakut edelleen kuuluvatkin, on tullut jotain myös lisää, eikä tuossa toissavuotisessa postauksessa ihan kaikkea ole suinkaan lueteltu :) 

Ja käytän tänä vuonna myös muitakin takkeja, kun vain tätä suosikkia, joka melkein joka päivä on päällä. Tänään taas pitkästä aikaa viimetalven lemppari, vihreä villakangastakki isoilla kultanapeilla!

Takki / Sisters point

Yksi napeista on vähän sad :(

Lupasin tänään päivitellä myös viikonloppuisen Kuopio-reissun (säälittävän pieneksi jääneen) shoppailusaldon. Muutamasta uudesta paidasta tulee postaus hiukan myöhemmin tänään.

Ei kommentteja: