21. tammikuuta 2013

lainalaukkuja

Hyvästelin Anniinan viikonloppuna kolmeksi kuukaudeksi Espanja-vaihtoon (Hyvää matkaa vielä Ana!<3). Koska Anan suuri Longchamp-valikoima ei mahtunut kokonaisuudessaan matkalle mukaan, adoptoin omaan laukkuvalikoimaani vähän lisävoimaa neljän Longchampin voimin. Nämä neljä murmelia asustavat seuraavat kuukaudet minulla mamin ollessa maailmalla ;)


Noista Le Pliage-laukuista (erityisesti tuosta pinkistä, joka on niin keväisen värinen<3) tulee olemaan iloa ainakin Egyptin reissulla (johon on muuten enää 41 päivää :D), kun menevät niin pieneen tilaan. Roseau puolestaan on erittäin tarpeellinen lisä päivittäin käyttämiini laukkuihin, kun en edelleenkään omista sitä täydellistä mustaa laukkua. Välillä on virkistävää käyttää joitain ihan muita laukkuja, kun sitä omaa kokoelmaa (vaikka siihen luonnollisesti tyytyväinen olenkin <3). Olis joskus hauska käydä jossain laukkuvuokraamossa lainailemassa jotain ihan erilaisia laukkuja, mihin on tottunut! Tosin äitini on sitä mieltä, että voisin kohta perustaa oman laukkuvuokraamon, kun noita on jo sen verran kertynyt :D

4 kommenttia:

Life with Satu kirjoitti...

Nuo Le piliaget ovat kyllä käteviä, otan yleensä aina reissuun omani. Kaytännössä aina sille on ollut käyttöä, viimeistään käsimatkatavaroiden kanssa. Roseau on kyllä kaunis, minä tosin pidänkin tuollaisista yksinkertaisen klassista laukuista :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Käteviä kyllä ovat!:) Minultakin se yksi löytyy omana, ja kyllä on kätevä ottaa matkaan Savonlinnaan jos haluaa ottaa toisenkin käsilaukun, että voi sitten pidemmillä reissuilla siellä vähän vaihdella!;) Ja totta, yksinkertaiset klassiset laukut ovat niitä parhaimpia, ehdottomasti! Olen huomannut, että niihin kyllä kannattaa satsata ja panostaa <3 Roseau on todellakin hyvä perusmusta, kun sellaista tosiaan ei miulla vielä ole. Sain taas 3 kuukautta lisäaikaa miettiä, mikä se miun musta perus tulisi olemaan!!;)

Anniina kirjoitti...

Heh kiitos<33 piehän miun murusista hyvä huoli ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Tottakai!;)