28. tammikuuta 2013

väripilkku

Tilasin Hennesin kevään kuvastosta ihanan topin (vaikka vannoin, että MITÄÄN kevätjuttuja ei nyt kyllä tilata ennen kevättä, kun ovat sitten kuitenkin ennen kesää jo alessa, mutta minkäs teet...;)), ja tänään uutukainen pääsikin osaksi päivän asua. Harmaana päivänä toppi olikin varsinainen väriloiste ;)

Jakku ja toppi / hm, housut / Cubus, laukku / Longchamp, kengät / Dinsko


Hennesin paketeista on kuoriutunut jo myös pinkki jakku, eli kevättä kohden mennään vähän värikkäämmissä tunnelmissa ;) Ja nyt muuten vielä kun Hennesin tilailuista tuli puhe, niin tänään taas soittelin H&M:n asiakaspalveluun, ja sieltähän löytyi kuin löytyikin tässä postauksessa peräänhuutelemani nougatin värinen paita 34-koossa! Kannattaa siispä soittaa ja kysellä, minä ainakin sain unelmapaidan napattua ennen kun se ehti päätyä nettiin :)

Kävin viikonloppuna ihan pienesti shoppaamassa Kuopion uudessa kauppakeskuksessa (minulle se on ainakin vielä uusi;)), ja muutama kaivattu vaate sieltä löytyikin. Voisin postailla ne näytille vaikka huomenissa. Mutta nyt lenkille, että ehdin vielä ennen Satuhäitä takaisin!;) Kivaa alkuviikkoa!

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kaunis Hansu :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Voi kiitos kaunis! ^^,