15. helmikuuta 2013

iPuhelin viisi

Eilisen ystävänpäivän kunniaksi teenkin nyt postauksen miun parhaasta ystävästä, eli puhelimestani :D Haha no joo ei, mutta tosiaan.. Sain joululahjaksi iPhone 5:n, ja jo silloin miulta pyydettiin postausta/kommentteja femmasta. Aattelin tehdä nyt pienen koosteen lähinnä suosikkisovelluksistani, joita itseasiassa on tullut jonkin verran lisää tuon 6. helmikuuta jälkeen, jolloin jo nää kuvat tähän postaukseen otin!;)

Miulla on ollut Applen tuotteita jo yli 4 vuoden ajan. Tai ei nyt mitenkään tosi hirveesti tuotteiTA, vaan joskus nelisen vuotta sitten ostin pinkin iPodin, joka edelleenkin vaikuttaa iltalenkeilläni matkassa. Pari kesää sitten ostin Hjenn:in iPhone 3:n (vai 3G olikaan mistä näistäkin tietää :D) hirveistä iphonevihoistani huolimatta vanhan Nokiani mennessä rikki kun tarvitsin äkkiä ihan vaan jonkun puhelimen (voiko Nokiat edes mennä rikki?!?!), ja menin sitten uskollisten kymmenen Nokia-vuoden jälkeen rakastumaan Applen puhelimiin. Ja en enää vaihda. Tähän on siis tultu:

Siis miten on edes mahdollista saada puhelimesta pala irti?!


Räpellän puhelinta melkein joka hetki. Raivostuttavaa, I know. Tossa iPhone 3:ssa miulla ei ollut koskaan oikein mitään sovelluksia, enkä käyttänyt edes esim. facebookkia pahemmin siinä. Nyt oon ihan koukuttunut kaikkiin mahdollisiin turhaakin turhempiin sovelluksiin, ja ei varmaan ole öitä ja töitä lukuunottamatta tuntiakaan, etten jotain tällä puhelimella tekis!x) Ja tässä joitain suosikkisovelluksia...

Jep, minut löytää Instagramista... :) 

...ja myös Twitteristä...

...Blogi-jutskuja, vaikka en vieläkään ole puhelimella kokeillut postata ;) 

...päivän sovelluksesta on löytynyt vaikka mitä hienoa, taskulamppu puhelimessa osoittautunut tosi käteväksi!

...puhumattakaan hymiöistä (iPhoneen piti ottaa Emoji:n kautta), joita viljelen joka ikiseen viestiin ihan liikaa. Näistä ei vaan saa tarpeekseen!!

...yksi uusimmista KÄTEVISTÄ tulokkaista, List! Rakastan tehdä listoja joka asiasta, ja kun perinteinen kalenteri ei riitä, otetaan vielä puhelimeenkin tällänen. Ei jestas...

...kouluhommat pysyvät mielenkiintoisina, kun vähän laitellaan lisää hymiöitä ;) Kivasti noita esseitä vielä kirjotettavana, kääk!

...peli, josta olen suorastaan riippuvainen; Draw Something...

...ja Sanajahti, tarviiko tästä edes sanoa mitään? 

Näiden sovellusten lisäksi miulla on iso liuta kaiken maailman reseptisovelluksia ja ties mitä pelejä, joita lähinnä napsin päivän sovelluksesta. Uusin, eilen lataamani kätevyys oli sykemittari, ja tuntuu toimivan yllättävän tarkasti, tai ainakin suuntaa antavasti!:) WhatsApp kuuluu myös tärkeimpiin sovelluksiin, ja tietysti Shazam, joka löytää hirmu hyvin biisejä, jotka soivat taustalla. Äärimmäisen kätevä esim. kaupoissa, kun kuulet hyvän biisin etkä keksi sen nimeä!:D

...ja kaveri kulkee kätevästi mukana Anan tekemissä kännykkäpusseissa, joita on tilauksessa jo ties kuinka monta lisää!;) (keskimmäinen on muuten räikeän pinkki, mites se nyt noin punaselta näyttää..)

Ei varmaan edes tarvitse kertoo, miten tyytyväinen olen ollut tähän iPhone vitoseen :) iTunesin kanssa on edelleen tappelua, ja mielestäni se on edelleen surkein keksintö ikinä, että melkein kaiken pitää tapahtua iTunesin kautta.. No, kai siihenkin joskus tottuu.

Vaikka Applen iPod oli miut vakuuttanu jo vuosia sitten, vihasin ensin iPhoneja kun porukka rupes kolmosta ja nelosta ostaa. Muistan vieläkin miten naureskelin Jonille kun hää osti iPhone 4S:n kun se tuli markkinoille, mutta nyt olen kyllä joutunut syömään sanani. Jotkut sanovat, että iPhone ostetaan vaan brändin takia (ja varmasti moni ostaakin), mutta pitää sanoa, että on tää miut saanut vakuutettua, että on iPhonessa muutakin, kun vaan se omena takakuoressa!;>

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihii oot ihan kuin miun mies :) Koko ajan joku ilmainen sovellus kilahtaa puhelimeen!
Myös mun Nokiaan tuli päivityksen mukana tuo Shazam, tosi kätevä :) Varsinkin kun töissä soi joku biisi niin voi etenkin tauolla / hiljasina hetkinä selvittää taustamusiikit ;)

Satu
Indie by heart

Hanna-Reetta kirjoitti...

indie by heart: Haha, aijaa!:D Nää kaikki maholliset sovellukset ovat vaan niin koukuttavia!;) Ja kyllä vain, Shazamista on ollu niin paljon hyötyä - on löytynyt moni suosikkikappale sillä!