12. helmikuuta 2013

jakkujuttuja

Tilailin aikoja sitten Hennesin alesta kympillä pinkin jakun. Pinkistä jakusta olin haaveillut nähtyäni muunmuassa ihanalla Reetalla sellaisen päivän asu-postauksissa. Oon totutellut varovasti näin harmaana talvena käyttämään korallia jakkuani (esim. täällä!) ja todennut, että juuri nyt värikkäät jakut miellyttävät minuu kovasti! Kattokaas, miehän oon ollut aina tämmösten jakkujen ystävä ollut:


...eli tummaa; harmaata, tummansinistä, mustaa ja burgundia. Nyt nuo kirkkaammat jakut taitavat alkaa viedä voiton, eli:


...sekä eiliseen asuuni kuulunut uusi tulokas, se pinkki jakku, joka muuten oli melkein palautusuhan alla. Onneksi päätin sen kuitenkin pitää, sillä sain tehtyä sen avulla erilaisen, vähän värikkäämmän variaation verrattuna tähän viime viikon asuun!

Jakku ja paita / hm, housut / Cubus, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Takki / Cubus, huivi / Mulberry

Oon myös tehnyt toisenkin havainnon tosta miulle niin rakkaiden jakkujen käytössä: ennen tykkäsin käyttää vain lyhyenmallisia jakkuja, niiku nuo musta, harmaa ja burgundi ovat. Nyt puolestaan pidemmänmalliset jakut viehättävät tuota lyhyttä mallia enempi; pinkin ja korallin jakun pituus on just passeli tällä hetkellä!;)

Pitäisköhän jossain vaiheessa pitää taas taukoa jakuista (kuten täällä jo miulla vuosi sitten olikin :D), kun melkein jokaisen päivän varustukseen ovat taas pidemmän aikaa kuuluneet!:D

2 kommenttia:

Life with Satu kirjoitti...

Minä ainakin rakastan jakkuja ja pidän niitä joka ikinen päivä melkein. Välillä värikkäitä ja välillä perinteistä mustaa ja harmaata muusta kokonaisuudesta riippuen. Tällä hetkellä suosikkejani ovat sininen ja turkoosi, joista etenkin jälkimmäinen on piristänyt suunnattomasti!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Sama täällä, jos pitäisi valita suosikki vaatekappale, niin minullakin se on ollut parin vuoden ajan jakku!;) Eipä taida kesää (ja jakkutaukoa :D) lukuunottamatta olla viikkoakaan, etteikö jakku olisi päälle eksynyt! Totta, nyt nämä värikkäät kyllä piristävät kummasti - eilenkin ystävänpäivän kunniaksi oli pakko laittaa päälle tämä pinkki ihanuus´:)