6. helmikuuta 2013

navy+nude

Täällä huhuilin erään Hennesin paidan nude-versiota koossa 34, ja jatkuva soittelu Hennesin asiakaspalveluun tuottikin tulosta. Eilen postista hakemassani Hennesin käärössä olikin tuo ihanainen paita, ja sehän pääsi välittömästi tämän päivän asuun osaksi. Suosikkiblogissani a Secret Trove of Luxuryssa olin aikoja sitten ihastunut S:n tähän asukokonaisuuteen, ja jäljittelinkin sitä tänään laittaessani uuden paidan kaveriksi sinisen jakkuni pitkästä aikaa :) Tosin S:n ihana kultaisin yksityiskohdin viimeistelty jakku on paljon upeampi, ja juuri sellainen onkin tässä ollut etsinnässä jo useamman kuukauden itselläkin :)

Jakku ja paita / hm, housut / Cubus, laukku / Longchamp, huivi / LV, saappaat /Dinsko


Kumpa tuo jakku edes olis noin tumma oikeestikin kuin kuvissa, kuvat vetää sitä paljon tummemmaksi, kun ei oikein kunnon päivän valossa meinaa keretä koskaan asukuvia ottaa!:D Noh, viikonlopuksi on suunta Savonlinnaan (toisin kuin viime viikonlopuuna, jolloin olin pitkästä aikaa Mikkelissä!), joten jospa siellä olisi kuvaaja-mahdollisuus päiväsaikaan, hehe ;) Viikonlopusta onkin tulossa mukava, kun lauantaille olisi tiedossa kaveripariskunnan yhteissynttärikemmakat. Eli pitkästä aikaa Savonlinnan yön sykkeeseen, jännää 8)

5 kommenttia:

S kirjoitti...

Ole huoleti, asusi näyttää mahtavalta ilman kultanappejakin! ;)

Kaikenkukkuraksi en voinut olla huomaamatta upeaa huiviasi! Se todella tekee viimeisen silauksen asuun ♥

Life with Satu kirjoitti...

Minusta tuo kokonaisuus näyttää kauniilta tuollaisenaankin. Ainahan kultanapit voi vaihtaa, tuossa jakussa tuskin on kovin montaa nappia? Jos oikeasti haluaa nähdä sen vaivan ;) Kaunis kokonaisuus, minä tykkään!

Hanna-Reetta kirjoitti...

S: Voi kiitos kaunis sinulle!<3 Piristitpäs päivääni kivalla kommentilla :) Juu, huivista tuli tähän asuun se viimeinen silaus, ehkäpä se sai tällä kertaa korvata ne kultaiset napit, heh!;) Tää huivi onkin ollut monen muunkin asun viimeinen silaus. Vuittonin huiveja on muutama muukin haaveissa, tää minun ensimmäinen kun on ollut niin ihana ja vakuuttava, niin ainakin pari kaveria haluaisin hommata tälle keväällä ja kesällä.. Oivoi, miun haavelista on tällä hetkellä kyllä aivan liian pitkä!:D

Dahlia: Kiitos kovasti myös siulle ihanasta kommentista!<3 Oot oikeessa, napithan vois laittaa vaihtoon itsekin, mutta jotenkin mieleeni on nyt pinttynyt kuva pitkänmallisesta, täydellisen tyköistuvasta, ihan tummansinisestä jakusta, ja tämä miun jakku kun on luonnossa paljon vaaleampi, mitä näissä tummissa kuvissa :/ Täällä itseasiassa on vähän realistisempi kuva tän jakun väristä --> http://playingwithfash.blogspot.fi/2012/09/sininen-jakku.html Eli paljon tummempi etsinnässä :) En muutenkaan ole harrastanut koskaan vaatteiden tuunaamista, mutta sitä vois kyllä joskus kokeillakin, vaikka ennen kun heittää jonkun vaatteen kirpparille!;)

Anniina kirjoitti...

Ihana asu! Onko tuo sinun huivisi shine versio? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Voi kiitoksia! :) <3 Tuo on ihan se pelkkä monogram shawl, ei ole shine versio :) Mutta ihanan hohteleva siitä huolimatta ;) Sorry kun vastaaminen kesti, en jotenkaan ollut yhtään huomannut tätä kommenttia ennen reissua, ja reissussakaan ei ollut nettiä miulla käytettävissä :o