6. elokuuta 2013

Kuulumisia

Moi!

Oho, onko todella hurahtanut kolme kuukautta viime postauksesta? Aivan jäätävää! Ihan tämmönen varoittamaton blogikatko ei suinkaan ollut suunnitelmissa. Ennen kesäloman alkua oli tietty kaiken maailman kouluhommia hoidettavana, mut aattelin että kesää kohden sitten helpottaa, ja ehdin kirjoittaa. Näköjään toisin kävi!

Mitäs tänne sitten kuuluu? Tällä hetkellä miut pitää kiireisenä kaksi työtä ja tiukan aikataulun opinnäytetyö. Lisäksi reissaan edelleen Savonlinna - Mikkeli -akselia kerran viikossa. Kesällä tietysti pitää myös tehdä kaikkea kivaa koko ajan, joten viime esim. viikonloppu meni kokonaan Helsingissä Sannan luona. Viikonloppuun mahtui shoppailua ja Suomenlinnaa, sushia ja italialaista, Blockfesteillä pyörähtämistä ja Vuittonia sekä brussia ja pullollinen viiniä.

Viikon mittainen "kesä"lomani on vielä edessä syyskuun ekalle viikolle. Kouluahan miulla ei ole enää nimeksikään, kymmenkunta pakollista istumista opparikurssilla ja -seminaareissa. Joulukuussa olenkin (tai pitäisi olla ;)) jo valmis markkinoinnin tradenomi! Joulukuun jälkeen kiire helpottaakin sitten todella paljon, joten uskaltaisinkohan varovasti väittää, että silloin viimeistään tämä blogi palaa "ruotuunsa". Lähitulevaisuudesta en nyt osaa sanoa, oppari vie nimittäin kaiken koneellaistumisaikani.. Mut voisinpa vaikka ihan kostoks ottaa huomenna asukuvat. Palailtaskos me siispä huomenissa...?;)

Tässä vähän maistelua, mitä (muunmuassa) ostin viikonloppuna Helsingistä!


3 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Hei ihanaa kun susta kuuluu jotain!!! :)

Ymmärrän, että varmasti kiirettä pitää. Mullakin opparin kirjoitus alkaa viimeistään joulun jälkeen, hirvittää jo etukäteen :D

Ihanan ostoksen olet taas tehnyt ♥

Life with Satu kirjoitti...

Olipas kiva lukea sun kuulumisia!

Kyllä kouluhommat pitävät monesti kiireisinä, minut ainakin pitivät :)

Kaunis huivi <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Moii! Onpas mukavaa, että jotkut vielä lukevatkin tätä minun blogia :D Ja kiva kuulla siusta! Joo, harmittaa ihan että näin kiire on ollut, en ole koko kesän aikana lukenutkaan mitään blogeja, ja oon aivan pihalla kaikesta :D Tsemppiä sullekin sitten vielä hyvän matkan päässä häämöttävään oppariin. Minä oon toivottavasti saanut omani jo siinä vaiheessa purkkiin. :D Ja tämä ei jäänyt ainoaksi ostokseksi LV:lta, saatan tehdä postauksen, mitä muuta ostin sieltä ;)

Dahlia: No heipsan!!:) Kiva kuulla siusta! Oooh mä niin toivon että kerkeisin kiireiltäni tähän blogimaailmaan takaisin - niin kiva kun muiden kirjoituksia on lukea ja omaa kirjoittaa! :) Ja kiitos, itekkin oon huiviin jo ihan rakastunut, kun se tänään ensimmäistä kertaa päällä oli!<3