31. joulukuuta 2010

Uutta

... Ja vaikka mitä uutta onkin! Eilen kävin kampaajalla, ja nyt on uus tukka. Kaupungilta löytyi kans vähän jotain uutta, nimittäin Hennesiltä tarttui mukaan siistit suorat housut. En käynyt niitä sen kummemmin kuvailemaan, kaikki tietävät, miltä mustat suorat housut näyttää. :D Uutta työtä varten ne hommasin, sillä käsky kävi, että mitkä tahansa muut housut voi laittaa, muttei farkkuja. Hamekin saa olla, mutta ei mulla oikein ole työpaitaan soveltuvaa hamettakaan kaapissa tällä hetkellä. Pyörin sitten aivan paniikissa tänään kaupungilla äiti shoppailuseuranani, ja sovittelin monia pareja. Hennesiltä sitten ne lopulliset löytyivät, ja olen kyllä vallan tyytyväinen. :)

Mekassa käytiin myös mulle kenkiä katselemassa, ja yhdet aivan täydelliset sieltä löytyikin! Nekin vähän sillä silmällä, että työkengiksi, vaikka korkoakin löytyy. Kuitenkaan en niitä vielä ostanut, mutta kenties maanantaina sitten.

Vuoden viimeisen päivän kunniaksi esittelen sitten tämän päivän asuni kategoriaan huonoimmat kuvat ikinä -kuuluvilla kuvilla. Hyvin perusvaatteilla mentiin tänään.

Neule / hm, toppi / Gina, korut / Guess, Nomination, KappAhlUusi tukkakin näkyy näissä ihan hyvin. Tummat mulle loihdittiin viimeksikin kampaajalla, mutta kyllä ne vaan nopeesti haalistuu tosi hailakoiksi.

Takki / Sisterspoint, huivi / Lindex, laukku / Longchamp, kengät / Tapas

Ja sit sitä kaikista tärkeintä uutta...

~*',*',*~ Parasta uutta vuotta 2011 kaikille! ~*',*',*~

Mulla on illalle suunnitelmissa poikaystävän kanssa uuden vuoden herkkujen popsimista (nakkeja, perunasalaattia ja patonkia muun muassa on ostoslistalla), rakettien katselua ja tinan valamista kera kuplivan, ja katsotaan nyt mihin suuntaan se ilta sitten meidät vie! Illan asukin määräytyy sitten muutamista vaihtoehdoista sen mukaan, minne suuntaan lähdetään. Yritän muistaa ottaa kuviakin! Viettäkää sitten joko rauhallinen tai railakas vuodenvaihde, mutta upeaa uutta vuotta everybody!

Hanna-Reetta

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta myös sulle !! :) Vietähän kiva ilta.

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihana tuo kuva jossa sulla näkyy rannekorut ja kaulakoru. Tosi kivalta näyttää tuo sun asu ulkona eli kiva takki ja kengät :)

Onnellista uutta vuotta myös sinulle :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Jenpu: Kiitos paljon, ilta oli kyllä mukava, tosi rauhallinen uusi vuosi. Toivottavasti oli kiva sinullakin! :)

Reetta: Paljon kiitoksia! :) Tämän talven luottotakkini on tuo musta, mutta nuo kengät on vähän kylmät isoilla pakkasilla! :D
Ja kiitos, toivottavasti siullakin meni vuodenvaihde kivasti! :)