26. toukokuuta 2011

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Uusi mielenkiintoinen kokeilu kosmetiikan saralla on tällä kertaa Elizabeth Ardenin Eight hour cream, jonka sanotaan olevan "parantava tehovoide". Ihmevoide on Ardenin ihonhoitolinjan jo klassikoksi muodostunut lippulaivatuote, jolla on mielestäni aika hauska tarina. Kanadalaissyntyinen Arden nimittäin kehitti voiteen kilpahevosiensa kuiville kavioille, ja myöhemmin tuosta voiteesta tuli niin suuri hitti, että siitä muokattiin "hienostuneempi" versio ihmisten kaikentyyppisiin kuivumiin ja halkeamien hoitoon. Ja tässä se nyt sittten on.

 

Voide on tuollaista keltaisen väristä, ja erittäin tahmeaa ja rasvaista. Melko epämiellyttävästä hajustaanhan tuo voide on myös kuulu, sillä minulle ainakin voiteen sietämätön haju todella tuo mieleen hevosten jalkoihin laitettavat voiteet. Etäisesti minun nenääni ehkä tuoksahtaa myö kuusipuu tuossa eight hour creamissa. :D Itseasiassa voiteen hajua ollaan yritetty vissiin muokata, vai ollaanko muokkaamassa, mutta siitä taas sitten voi heikentyä se voideen niin kuuluisa parantava vaikutus. :p Nimensä voide on saanut ilmeisesti siitä, kun Ardenin siskolle oli tullut joku rohtuma käteen, niin tämä voide paransi sen nimenmukaisesti kahdeksassa tunnissa.

Käyttötarkoituksia tuolla voiteella on äärettömän monia, itseasiassa sitä voi käyttää melkeinpä ihan mihin tahansa ihonhoitoon: rohtuneisiin huuliin, erittäin kuiviin käsiin, pakkasen puremiin, kynsinauhoihin, haavaumiin, kasvoille, kuviviin ja halkeileviin kantapäihin ja yleisesti kaikkiin kuiviin kohtiin vartalolla.. You name it. Palovammoihin tuo on kuulemma aivan ykkönen!

Koska melko hajuherkkänä ihmisenä en pysty käyttämään tuota käsivoiteena tai varsinkaan kasvoille/huulille laitettuna, päätin testata tuotetta jalkoihini, ja huoltaa jalkapohjat kauniiseen kuntoon matkaa varten. Hyvään saumaan sattui siispä tämän testailu, kun muutenkin jo panikoin, millä ihmeellä saan jalat nopeasti kauniiseen sandaalikuosiin. No tällä! Parina iltana voitelin jalkani tuolla pahanhajuisella balsamilla ja kiskaisin sukat jalkaan. Muutaman käyttökerran jälkeen jalat todella tuntuivat pehmeämmiltä. Tästä taisi tullakin kertaheitolla minun uusi jalkavoiteeni! ;)

Mutta vaikka jalkavoiteeksi tuon kelpuutankin, niin yleisvoiteeksi tuosta ei minun kohdallani kyllä ole. Haju on nimittäin niin inhottava, ja koostumus liian paksua ja tahmeaa. Jos tuota käyttää käsivoiteena yöllä, niin kyllä pitää puuvillahanskat laittaa käteen, etteivät petivaatteet tahriinnu. Sama juttu niitten jalkojen kanssa. Tokiha tuo varmasti voisi toimia, jos sitä sekoittaisi tavalliseen käsivoiteeseen, ja sitten käyttäisi käsirasvana. Täytyy ehkä sitäkin jippoa kokeilla. ;)

Onko kenellekään muulle Elizabeth Ardenin tämä voide tuttu, tai oletteko käyttäneet linjan mitään tuotetta? :)

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Luotan vielä enemmän toistaiseksi Tender Careen, vaikka se onkin pienempi purkki ! Ajaa nimittäin juuri nuo samaiset asiat! ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Joo, tenderi on kyllä loistavin, miunkin kestosuosikki kans! :) Mut arvaas, ne Jonin hullut palovammat matkalta parani tällä ihan helkkarin loistavasti! Ja samoin mun kantapäät hoitui hetkessä tällä ennen matkaa kesäkuntoon. :) Eli oon jo ihan täysin myyty tällekin tuotteelle, eli just jos vaikka jalat pitää rasvata ja pehmentää, niin siinähän se koko tender jo meneekin. :D