30. elokuuta 2011

bäk ty beisiiks niiku kynsihuoltajanikin sanoi


Siinäpä näkyvät uusimmat kynteni, ja beisikkiin on palattu viiden kuukauden värikkäiden kynsien jälkeen! :) On tää ranskalainen aina niin tyylikäs ja klassinen, mutta ilman koristekiviä peukuissa ja nimettömissä en voisi ranskiksessa olla ;) Laitettiin kolmea erikokoista kirkasta "timanttia", ja tykkään näistä simppeleistä kynsistä nyt hurjasti. Perusranskalaista oli tullut jo ikävä, tähän on aina kiva palata :)

Joni tuli tänään tänne Mikkeliin miun luo, ja viikonlopuksi lähetään sitten yhessä taas Savonlinnaan. Nyt lähen tästä keittämään kuumaa mustaherukkamehua kipeälle kurkulleni, ja ruvetaan kattomaan jotain aivot narikkaan -komediaa. Tälleenhän tää flunssailta meneekin mukavasti ;>

8 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Miula on kamala ikävä rakennekynsiä...hahahha, kuinka pinnallista :D

Katariina kirjoitti...

Vautsi, onpa ihanat! :)

mad-sanna kirjoitti...

kauniit ovat ^^

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihanat kynnet, toimii just hyvin timanttien ansiosta :)

Selena kirjoitti...

Klassisen kauniit kynnet. :) timantit ovat kiva yksityiskohta :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Haha, siun täytyy ottaa ne uudelleen ku työt loppuu! :D

Katariina: Kiitos. :))

mad-sanna: Kiitoksia! ^^,

Reetta: Totta, timantit tuovat pientä juttua ihanasti noihin. :) Ja kiitos!

Selena: Kiitos siullekin. :) Totta, niitä pitää olla yksityiskohtina! ;)

Hanilodesign kirjoitti...

Nyt teki mieli itelläkin hankkia rakennekynnet! Viime päivinä on mennyt hermot, kun kynsi toisensa jälkeen on katkeillut. :D Tosi mukavat nuo timantitkin, mutta pysyykö ne hyvin kynsissä?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hanilo: Hehe, nää on tosi koukuttavat, en kyllä enää ottais pois! ;) Miulla on kestäny kaikki muut timantit täydellisesti kynsissä aina seuraavaan huoltoon saakka, mutta nää tämänkertaiset kaikista isoimmat lähti heti ekan vuorokauden aikana irti kun ei tajuttu laittaa niihin enemmän geeliä ku vaan yksi kerros. Meninkin heti sitten seur päivänä hakemaan uudet isot timantit ja laitettiin 2 kerrosta geeliä, niin kyllä on kestäny! Ei huolta että tippuisivat. :)